Bad & geur

Je vindt een uitgebreid aanbod bad & geur artikelen bij B2B inkoopcentrum TICA.

Verzorgingsproducten, huisparfums; alles rondom bad & geur!

Tica is hét B2B inkoopcentrum van Nederland met maar liefst 20.000 m2 cash en carry vol inspiratie op het gebied van home, gift, gardenwellness en fashion. In de cash & carry van TICA vind je naast woondecoratie tientallen leveranciers en groothandels met bodylotion, geurkaarsen, badlakens, huisparfums en nog veel meer in de categorie bad & geur. Verwen jouw klanten met diverse artikelen en shop je collectie bij TICA! 

Invloed van geur op het koopgedrag

Heb je wel eens stilgestaan bij de invloed die geur heeft op het koopgedrag? Geur beïnvloed namelijk het onbewuste deel van het brein. Met een lekkere geur ben je in staat je verkopen te verhogen en je klanten een tevreden gevoel te geven! Een lekker geur en meer verkopen? Dat lijkt ons een win-winsituatie! Bij TICA vind je een ruim aanbod leveranciers met kaarsen en sticks die zorgen voor een aantrekkelijke geur in jouw winkel of bij jouw klanten thuis.  

Verwen je klanten

Geurkaarsen, huisparfums en verzorgingsproducten zijn een mooie aanvulling op jouw assortiment cadeauartikelen. Daarnaast zijn artikelen in de categorie bad & geur uitermate geschikt om een finishing touch te geven aan jouw interieur. Gebruik bijvoorbeeld geurkaarsen in jouw huis of winkel om een huiselijk en warm gevoel te creëren. Stel nu zelf de meest originele cadeaupakketten samen met bad en geurproducten met het aanbod van tientallen bad en geur leveranciers en groothandels bij TICA!