Beelden

Op zoek naar een beelden groothandel?
Verschillende soorten beelden inkopen doe je bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer

Dé beelden groothandel passend bij jouw aanbod

TICA is een B2B inkoopcentrum dat zich richt op de home, gift en garden branche. De cash & carry van TICA is maar liefst 20.000 m2 groot en het aanbod is ongekend divers. TICA werkt namelijk samen met meer dan 150 leveranciers om een collectie aan te bieden die aansluit bij de wensen van onze duizenden verschillende klanten. Beelden maken een belangrijk deel uit van onze collectie. We hebben ze dan ook in alle soorten en maten, kleuren, materialen en voor zowel binnen als buiten gebruik. Bij ons vind je dus gegarandeerd dé groothandel met beelden waar jij naar op zoek bent. Kom eens langs en ontdek het ruime aanbod aan groothandels met beeldjes.

Alle soorten, maten en materialen 

Bij TICA hebben we verschillende groothandels die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van beelden of het aanbieden als onderdeel van hun collectie. Je kan deze artikelen niet missen bij je bezoek aan TICA. Groot en klein, voor binnen en buiten. Of je nu op zoek bent naar kleine bonte beelden of een mega eyecatcher voor de deur of in de hal van jouw onderneming. Van zomerse uitvoeringen tot vries vaste betonnen modellen voor buiten. Zo is er een betonnen tuinbeelden groothandel, maar ook een Polyester beelden groothandel. Noem iets, en een van onze leveranciers heeft zeker een beeld dat bij jouw wensen past!

Laat je inspireren!

Ons aanbod groothandels met beelden is groot en ieder heeft natuurlijk een eigen smaak. Laat je daarom ook inspireren door onze stylisten. Ons team is continue bezig met spotten van trends en het maken van de mooiste productcombinaties. Doordat je bij TICA kan kiezen uit een enorm breed en groot assortiment, is het niet moeilijk om jouw onderneming met onderscheidende decoratie te stylen! Laat je inspireren door sfeerbeelden. Twee keer per jaar leggen wij de nieuwste trends vast. De mooiste foto’s worden uiteraard gemaakt met de producten die je in bij ons vindt. Naast de sfeervolle foto’s die de nieuwste trends weergeven inspireren wij jou graag met informatie over onze tientallen exposanten. Wat is er nieuw, hot of onmisbaar dit seizoen?

Beelden inkopen bij TICA

Wil je inkopen bij een van onze beelden groothandels? Dit kan door je aan te melden als klant bij TICA. Als wederverkoper of professionele eindgebruiker heb je toegang tot onze inkoopcentra in Aalsmeer en Venlo. Als pashouder kun je per stuk inkopen bij tientallen leveranciers en reken je per vestiging aan één centrale kassa af.