Groothandel bloemisterij artikelen

Bij TICA vind je dé groothandel bloemisterij artikelen voor jouw assortiment.

Al jouw bloemisterij artikelen te vinden onder een dak!

TICA is hét B2B inkoopcentrum in fashion & lifestyle met meer dan 150 verschillende leveranciers die hun producten presenteren over meer dan 20.000 m2. Bij TICA vind je onder andere een ruim aanbod aan artikelen die vallen binnen de categorie bloemisterij. Je kan bij ons terecht voor vazen, kunstbloemen, kunstplanten, decoratiemateriaal en alles voor het schikken en onderhouden van bloemen en planten. Kom eens langs bij onze cash & carry en ontdek onze uitgebreide collectie bloemisterij artikelen.  

Decoratie van natuurlijk materiaal

Bij TICA hebben we een uitgebreid aanbod aan leveranciers die zich richten op de verkoop van decoraties van natuurlijke materialen. We zien het gebruik van natuurlijke materialen steeds meer terugkomen, omdat leveranciers het belang van duurzaamheid inzien. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor het samenstellen van bloemstukken. Denk hierbij aan takken, kransen, grote en kleine bladeren, kwarteleitjes en nog veel meer! Tjeerd van der Velde is een van de leveranciers bij TICA die zich specialiseert in het aanbieden van natuurlijk decoratiemateriaal en bloemschikartikelen. Van der Velde biedt een mooie combinatie van fijne decoratie en robuuste materialen. Ideaal als ondergrond voor bloemarrangementen of als aanvulling op jouw assortiment! 

Verpakkingsmaterialen

Bij een bos bloemen of bloemenarrangement kan natuurlijk niet de juiste verpakking ontbreken. Bij TICA hebben we een verpakkingsmateriaal in overvloed. Verschillende leveranciers voeren een uitgebreid assortiment aan tasjes, inpakpapier, lint, kaartjes en leuke stickers om het perfecte geschenk mee in te pakken!  Dit is slechts een greep uit het enorme assortiment dat we te bieden hebben op het gebied van verpakkingsmateriaal voor de bloemisterij. Kom je snel een keertje langs?