Fashion

Een uitgebreid aanbod fashion vind je bij B2B inkoopcentrum TICA! 

Alles op het gebied van fashionartikelen en lifestyle  

TICA is hét B2B fashion & lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Als professionele eindgebruiker of wederverkoper in de home-, gift-, garden-, food- en/of fashionbranche ben je bij TICA aan het juiste adres. TICA beschikt over een cash & carry van 20.000 m2 waar meer dan 150 leveranciers hun producten presenteren. Een aantal van deze leveranciers hebben een collectie die valt in de categorie fashionartikelen. Deze collectie bestaat uit: handtassen, kleding, accessoires, sieraden, gifts, sjaals en nog veel meer! Kom de collectie bekijken en ontdek de vele inkoopvoordelen bij TICA.  

Fashion X Lifestyle 

Fashionartikelen zijn perfect als additionele verkoop in jouw winkel of onderneming en daarmee perfecte items om je omzet mee te verhogen. Beschik jij over een kapperszaak of schoonheidssalon dan werkt het goed om fashionartikelen aan te bieden aan jouw klanten. Mensen zijn bij de schoonheidsspecialist of kapper om zichzelf in de watten te leggen en hoe leuk is het om meteen een mooi cadeautje voor jezelf of een ander uit te zoeken. Fashionartikelen komen ook goed tot hun recht in een cadeauwinkel. Welke vrouw vindt het niet leuk om sieraden, handtassen of accessoires cadeau te krijgen? Ook bij een onderneming gericht op lifestyle, interieur of woninginrichting is fashion een onmisbaar onderdeel. Gebruik het als aankleding van je winkel of etalage of als additionele verkoop bij de kassa.  

Inspiratie opdoen? Bij de aankleding van de stylingpunten in de winkel en in ons trendbeeld maken wij bij TICA altijd gebruik van een mix tussen fashion en lifestyleartikelen.  

Fashionartikelen online  

Fashionartikelen zijn perfect om online te verkopen op jouw webshop! De artikelen zijn vaak klein of flexibel en hierdoor makkelijker te verzenden naar jouw klanten. Daarnaast is fashion een van de meest bestelde categorieën online! Kom je snel een keertje langs?