Food

Delicatessen/ food inkopen bij B2B inkoopcentrum TICA 

Smaakvolle producten als aanvulling op jouw assortiment

TICA is hét B2B inkoopcentrum van Nederland met een cash & carry van maar liefst 20.000 m2. Deze ruimte is verdeeld in verschillende hallen waar meer dan 150 leveranciers hun producten presenteren. TICA richt zich met haar leveranciers op de home, gift en garden branche. Het aanbod bij TICA is enorm divers, van woonaccessoires tot tuinartikelen en alles daar tussenin. Wat natuurlijk niet mag ontbreken in zo’n uitgebreide collectie is een aanbod aan food en delicatessen producten. Bij TICA zijn verschillende groothandels en leveranciers gespecialiseerd in smaakvolle delicatessen van Franse, Nederlandse en Italiaanse bodem. Kom eens langs en ontdek wat TICA voor jouw onderneming te bieden heeft.

Food als additionele verkoop om uw omzet te verhogen

Food en delicatessenproducten zijn een perfecte aanvulling op jouw cadeaucollectie of assortiment kookproducten. Een heerlijke chocolade, koffiebonen of een kwalitatieve olijfolie uit Italië maken een cadeau compleet. Food werkt ook goed als additionele verkoop in jouw winkel. Stimuleer de verkoop van je huidige assortiment door deze te combineren met foodproducten. Combineer bijvoorbeeld een snijplank met een heerlijke olijfolie of voeg chocolade toe aan een verwenpakket voor vrouwen. De opties zijn eindeloos en het geeft het product of cadeau net die extra beleving. Daarnaast werkt het ook goed om voedselproducten te presenteren in de buurt van de kassa. Dit omdat klanten daar vaak toch even staan te wachten en sneller verleid worden door de heerlijke delicatessen. Neem bij je volgende bezoek zeker een kijkje in de stand van Prospectt voor heerlijke delicatessen en unieke items.  

Alles rondom koken & tafelen 

Naast delicatessen, lekkernijen en (eetbare) cadeaus vindt je bij TICA ook alles dat past binnen de categorie ‘koken & tafelen’. Tientallen leveranciers hebben een uitgebreide collectie servies, potten, pannen, kookgerei, tafellinnen en andere kook-toebehoren. Een mooie aanvulling op het foodassortiment en perfect om deze te combineren. Stel bijvoorbeeld mooie cadeaupakketten samen of combineer food en kooktoebehoren in een winkelpresentatie.