Geurkaarsen & badproducten

Op zoek naar een geurkaarsen groothandel of een groothandel met badproducten?
Bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van bad & geur!

Verzorgingsproducten, huisparfums; alles rondom bad & geur!

TICA is hét B2B inkoopcentrum van Nederland met maar liefst 20.000 m2 cash en carry vol inspiratie op het gebied van home, gift, garden, wellness en fashion. In de cash & carry van TICA vind je naast woondecoratie tientallen leveranciers en groothandels met zeep en badproducten, geurkaarsen, huisparfums en nog veel meer binnen de categorie bad en geur. Verwen jouw klanten met diverse artikelen en shop je collectie geurkaarsen en bad producten bij TICA!

Dé geurkaarsen groothandel passend bij jouw aanbod

Heb je wel eens stilgestaan bij de invloed die geur kan hebben op het koopgedrag? Geur beïnvloed namelijk het onbewuste deel van het brein. Met een lekkere geur in jouw winkel ben je in staat je verkopen te verhogen en je klanten een tevreden gevoel te geven! Meer verkopen door het gebruiken van een lekker geurtje? Dat lijkt ons een win-winsituatie! Bij TICA vind je een ruim aanbod leveranciers met kaarsen en sticks die zorgen voor een aantrekkelijke geur in jouw winkel of bij jouw klanten thuis. Ben je op zoek naar een groothandel met geurkaarsen die past bij jouw winkelaanbod? Meld je dan aan als klant bij TICA en ontdek het ruime aanbod aan groothandels met geurkaarsen in onze cash & carry.

Groothandel met badproducten

Naast geurkaarsen vind je bij ons ook dé groothandel badproducten die aansluit op jouw aanbod! Badproducten zijn een mooie aanvulling op het assortiment. Ook zijn deze ideaal als bij verkoop, of om het aanbod geschenken uit te breiden. Stel zelf de meest originele cadeaupakketten samen met onze badproducten. In het assortiment van onze groothandels met zeep en badproducten vind je artikelen als, bad parels, bruisballen, badzout, badschuim en nog veel meer. Met de badproducten van onze leveranciers tover jij het bad van je klanten om tot een luxe welness.

Badproducten en geurkaarsen inkopen

Inkopen bij een van onze geurkaarsen groothandels of groothandels met badproducten? Dit kan door je aan te melden als klant bij TICA. Als wederverkoper of professionele eindgebruiker heb je toegang tot onze inkoopcentra in Aalsmeer en Venlo. Als pashouder kun je per stuk inkopen bij tientallen leveranciers en reken je per vestiging aan één centrale kassa af.