Glaswerk

Het meest complete aanbod glaswerk vind je bij B2B inkoopcentrum  TICA 

Een ruim aanbod aan glazen producten!

Bij B2B inkoopcentrum TICA presenteren meer dan 150 leveranciers hun collecties elk in een eigen standruimte. In de cash & carry van maar liefst 20.000 m2 vind je ook een uitgebreide collectie glaswerk bestaande uit vazen, glazen, potten en nog veel meer. Benieuwd geworden? Meld je aan als klant en ontdek wat TICA jou te bieden heeft! 

Tijdloos en onmisbaar 

Glaswerk is op zichzelf staand al prachtig maar voor veel branches ook onmisbaar zoals bijvoorbeeld voor bloemisterijen. Zij presenteren hun boeketten en bloemschikwerken vaak in glas en kunnen hiermee een gewenst beeld neerzetten voor hun klanten en waarde toevoegen aan het product. Glaswerk is tijdloos en het komt ieder seizoen terug, weliswaar in allemaal verschillende vormen, kleuren en uitvoeringen maar dat is juist zo leuk aan glas. Je kan er echt alle kanten mee op, van moderne tot mond geblazen vazen en potten (en in het seizoen natuurlijk ook kerstballen!)De grootste aanbieder van glazen producten bij TICA is FidrioDe collectie van Fidrio bestaat uit traditioneel in houten mallen geblazen glaswerk. Het onderscheidt zich in kwaliteit, wat blijkt uit dik glas, en een tijdloos design. Fidrio biedt daarnaast het sub merk Serax aan waarin verrassende vormen en materialen de basis zijn voor de collectie, geen klassieke ontwerpen dus maar echt vernieuwend!  

Praktisch gebruik  

Glaswerk is naast dat het tijdloos en stijlvol is ook erg praktisch inzetbaar in het interieur wanneer je denkt aan horeca-toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan drinkglazen, potten, schalen, servies, schenkkannen en dispensers. Maar ook als presentatiemogelijkheden zijn er veel mogelijkheden op het gebied van glaswerk zoals bijvoorbeeld stolpen. Genoeg te ontdekken dus bij TICA!