Glaswerk

Op zoek naar een groothandel in glaswerk?  
Bij TICA vind je dé glaswerk groothandel die het beste aansluit op jouw aanbod! 

Een ruim aanbod aan glazen producten!

Bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer presenteren meer dan 150 leveranciers hun collecties elk in een eigen standruimte. In de cash & carry van maar liefst 20.000 m2 vind je ook een uitgebreid aanbod aan groothandels met glaswerk. De collecties van deze leveranciers bestaan uit vazen, glazen, potten en nog veel meer! Wil jij bestellen bij een van deze leveranciers? Meld je dan aan als klant en ontdek welke voordelen wij jou te bieden hebben! 

Tijdloos en onmisbaar 

Glaswerk is op zichzelf staand al prachtig maar voor veel branches ook onmisbaar zoals bijvoorbeeld voor bloemisterijen. De presentatie van bloemwerk in glas geeft een boeket een extra mooie uitstraling. Glaswerk is tijdloos en het komt ieder seizoen terug, weliswaar in allemaal verschillende vormen, kleuren en uitvoeringen maar dat is juist zo leuk aan glas. Je kan er echt alle kanten mee op, van moderne tot mond geblazen vazen en potten (en in het seizoen natuurlijk ook kerstballen!). Bij inkoopcentrum TICA vind je dé glaswerk groothandel voor alle woonstijlen. Van glazen vazen groothandel tot potjes glaswerk groothandel. 

Praktisch gebruik  

Glaswerk is naast dat het tijdloos en stijlvol is ook erg praktisch inzetbaar in het interieur wanneer je denkt aan horeca-toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan drinkglazen, potten, schalen, servies, schenkkannen en dispensers. Maar ook als presentatiemogelijkheden zijn er veel mogelijkheden op het gebied van glaswerk zoals bijvoorbeeld stolpen. Genoeg te ontdekken bij onze groothandels in glaswerk. 

Laat je inspireren!

Ons aanbod groothandels met glaswerk is groot en ieder heeft natuurlijk een eigen smaak. Maak daarom ook gebruik van de inspiratietips van ons stylingteam. Ons team is continue bezig met spotten van trends en het maken van de mooiste productcombinaties. Doordat je bij TICA kan kiezen uit een enorm breed en groot assortiment, is het niet moeilijk om jouw onderneming met onderscheidende decoratie te stylen! Laat je inspireren door sfeerbeelden. Twee keer per jaar leggen wij de nieuwste trends vast. De mooiste foto’s worden uiteraard gemaakt met de producten die je in bij ons vindt. Naast de sfeervolle foto’s die de nieuwste trends weergeven inspireren wij jou graag met informatie over onze glaswerk groothandels en tientallen andere leveranciers. Wat is er nieuw, hot of onmisbaar dit seizoen?