Kaarsen

Alles op het gebied van kaarsen vind je bij hét B2B inkoopcentrum TICA! 

Alle vormen en maten, kaarsen voor elke gelegenheid

TICA beschikt over maar liefst 20.000 m2 cash & carry ruimte waar verschillende leveranciers hun collecties presenteren. Er zijn maar weinig collecties in de home-, gift- en gardenbranche waarin kaarsen niet passen. Het is daarom dat TICA een enorme collectie aanbiedt. Van geurkaarsen tot rustieke stomp- en dinerkaarsen, van fakkels en toortsen voor buiten tot waxinelichtjes voor op tafelTICA verkoopt ook verschillende kleuren, maten, patronen en voor verschillende gelegenheden. Je kan het zo gek niet bedenken, TICA heeft het! 

Combineren en presenteren

Voor kaarsen ben je bij TICA aan het juiste adres. Neem eens een kijkje in de stand van Rustik Lys, zij zijn hierin gespecialiseerd en lopen mee met de laatste trends op het gebied van lifestyle. Dit zie je terug in het gebruik van verrassende kleuren, vormen en effecten. Ook de stand van Brandedby is zeker het bezoeken waard. Zij zijn vooral gespecialiseerd in de bekende stompkaarsen en bieden deze aan in verschillende kleuren en uitvoeringen zoals bijvoorbeeld glitter! Wie houdt er niet van? Kaarsen zijn leuk op zichzelf maar worden nog leuker als je ze combineert met een mooie houder of theelicht. Bij TICA hebben we een uitgebreide collectie woondecoratie die past bij de verschillende kaarsen, denk hierbij aan gezellige windlichten, waxinelichthouders, kandelaren en lantaarns. Daarnaast verkopen we een grote collectie schalen, plateaus en houten planken waar je jouw kaarsen op kunt presenteren.  

Geurkaarsen en cadeaus  

Naast het standaard assortiment vind je bij TICA ook geurkaarsen in groten getale terug. Maak jouw collectie cadeauartikelen of woondecoratie compleet met de lekkerste geurenkaarsen en geurstokjes en verleid jouw klanten met een heerlijke geur in jouw winkel!