Kaarsen

Alles op het gebied van kaarsen vind je bij hét B2B inkoopcentrum TICA! 

Alle vormen en maten, kaarsen voor elke gelegenheid

TICA beschikt over maar liefst 20.000 m2 cash & carry ruimte waar verschillende leveranciers hun collecties presenteren. Er zijn maar weinig collecties in de home-, gift- en gardenbranche waarin kaarsen niet passen. Het is daarom dat TICA een enorme collectie aanbiedt. 

Combineren en presenteren

De kaarsen die we bij TICA aanbieden variëren van klassiek tot modern, van zachte aardetinten tot bonte verrassende kleurcombinaties. Voor iedere gelegenheid een kaars! Geurkaarsen, dinerkaarsen, outdoorkaarsen, gekleurde kaarsen, glitter en glamour kaarsen met een laagje glitter of parlemoer?… Je kan het zo gek niet bedenken, of TICA heeft het! Bij verschillende standhouders vind je de kaarsen al in de perfecte presentatie. Gecombineerd met de juiste windlichten, kussens en kandelaren.  

Geurkaarsen en cadeaus  

Niet alleen de standaard kaarsen, fakkels en theelichten behoren tot het assortiment, ook geurkaarsen vind je in groten getale terug bij TICA. Maak jouw collectie cadeauartikelen of woondecoratie compleet met de lekkerste geurenkaarsen en geurstokjes en verleid jouw klanten met een heerlijke geur in jouw winkel!