Kerstdecoratie

Tientallen leveranciers bij B2B inkoopcentrum TICA met speciale kerstdecoratie. 

Volop kerstdecoratie bij TICA 

TICA beschikt over een cash & carry van 20.000 m2 waar meer dan 150 leveranciers hun producten presenteren. Bij TICA vind je alles op het gebied van home, gift en garden onder een dak. Bij zo’n uitgebreid assortiment mag een collectie kerstdecoratie natuurlijk niet ontbreken. Vanaf mediSeptember is er bij TICA dan ook een uiteenlopend aanbod kerstdecoratie en kerstversiering te vinden bij tientallen verschillende leveranciersHet aanbod van deze leveranciers is erop gericht om jouw onderneming helemaal in de kerstsferen te brengen met kerstbomen, kerstverlichting, kerstballen, ornamenten, kransen en nog veel meer in allerlei verschillende maten, stijlen en kleuren. Kom langs bij TICA en bewonder de prachtige kersdecoratie.  

Aanvullende of gespecialiseerde kerstcollecties

Kerst is de tijd van het jaar om te stralen! Daarom haalt TICA jaarlijks alles uit de kast om jou te verrassen met de laatste kersttrends. Veel van de leveranciers bij TICA bieden in deze bijzondere maanden een speciale kerstcollectie aan als aanvulling op het standaard assortiment, maar ook verwelkomen wij ieder jaar weer exposanten die een specifieke kerstcollectie aanbieden. Je vind bij ons een uitgebreid kerstassortiment met de laatste kersttrends, maar ook de echte klassiekers mogen niet ontbreken. Bij TICA vind alles voor de inrichting en aankleding van je huis rond de feestdagen. Van kerstbomen tot cadeau kaarten in het kerst-thema. Kerstballen in alle materialen,  kleuren en motieven en kerstornamenten en guirlandes om je presentatie mee af te maken.  

Kerstinspiratie bij TICA

Kerst is de tijd van het jaar om sfeer in jouw interieur te brengen. Inspiratie nodig? TICA presenteert ver voor het seizoen de nieuwste interieurtrend. Vanaf eind Augustus vind je tips en trucs met betrekking tot kerstpresentatie, materialen, producten, kleuren, aankleding en meer voor het nieuwe kerstseizoen. Let’s get inspired!