Kids

Hét aanbod op het gebied van artikelen voor kids vind je bij B2B inkoopcentrum TICA!

Een assortiment waar kids blij van worden!

TICA is hét B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland met een cash & carry van 20.000 m2. In deze ruimte presenteren meer dan 150 leveranciers hun producten onder een dak in ieder hun eigen standAls professionele wederverkoper of eindgebruiker van producten in de home-, gift- en gardenbranche ben je bij TICA aan het juiste adres. Het assortiment van TICA is afgestemd op ons uiteenlopende klantenbestand. Het is daarom dat wij naast een uitgebreide collectie interieur, tuin en cadeauartikelen ook een assortiment hebben dat zich specifiek richt op kids. Verschillende leveranciers bieden een uitgebreid kinderassortiment aan van speelgoed tot new born cadeaus en boeken. Meld je aan als klant en ontdek zelf wat TICA te bieden heeft. Zien we je snel?  

Cadeaus, speelgoed en meer

Bij TICA vind je een diverse collectie artikelen die gericht is op kinderen. Leuk voor een cadeaushop of inrichting van een kinderhoek in je winkel of restaurant. Het assortiment bij TICA bestaat uit o.a. drinkbekers, lunchtrommels, cadeaus voor kinderen, rugzakjes, koeltasjes, rammelaars en houten speelblokjes.  

Deco voor de kinderkamer 

Buiten de collecties aan kinderservies en speelgoed verkopen wij bij TICA ook de leukste decoratie voor jouw kinderkamer. Richt de leukste kinderkamers in met de uitgebreide collecties aan kids woonaccessoires bij TICA.