Koken & tafelen

Vind een uitgebreide selectie (non) food groothandels bij B2B inkoopcentrum TICA

Alles op het gebied van (non) food onder een dak

Bij TICA vind je een cash and carry van maar liefst 20.000 m2 vol wooninspiratie en (non) food. Een deel van onze cash & carry is gevuld met unieke en trendy items die binnen de ‘’kitchen & dining’’ groep vallen. Diverse groothandelaren bieden bij TICA  een uitgebreid assortiment van servies tot de heerlijkste delicatessen aan. Als winkeleigenaar, horecaondernemer of interieurstylist raak je nooit uitgeshopt bij TICA!  

Shop delicatessen bij TICA

TICA beschikt over verschillende leveranciers van onmisbare delicatessen zoals olijfolies, siropen, theesoorten en verschillende kruiden. Perfect om mee te koken of als toevoeging van de collectie van cadeaushops en kookwinkels. De delicatessen worden uitgevoerd in een prachtig design, een ware toevoeging aan jouw keuken, winkel of presentatie.

Alles voor een compleet aanbod koken & tafelen

Naast smaakvolle delicatesse hebben wij bij TICA ook talloze leveranciers die een groot aanbod non-food artikelen aanbieden. Deze collecties bestaan uit o.a. serviesgoed, potten en pannen, tafelaankleding, kookgerei, bestek, kook-toebehoren en nog veel meer rondom het koken en de gedekte tafel. Naast deze toffe non-food items vind je bij TICA ook een enorme collectie aan woonaccessoires om jouw bedrijfspresentatie compleet te maken. Ook voor de aankleding van jouw horecaonderneming ben je bij TICA aan het juiste adres. TICA biedt namelijk een grote collectie klein meubelen, tafels en stoelen aan. Benieuwd geworden? Meld je aan als klant en profiteer van de vele voordelen die TICA te bieden heeft.