Koken & tafelen 

Op zoek naar een groothandel servies die het beste aansluit op jouw aanbod?
Bij ons ben je aan het juiste adres voor de inkoop van servies producten

Dé groothandel voor jouw servies producten 

TICA in Aalsmeer is een cash & carry met maar liefst 20.000 m2 inkoopruimte vol met lifestyle artikelen. Een deel van het assortiment valt in de categorie “kitchen dining“. Het assortiment binnen deze categorie is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een groothandel servies producten. De collecties van deze groothandels met servies bestaan met name uit serviesgoed, potten en pannen, tafelaankleding, kookgerei, bestek, kook-toebehoren en nog veel meer rondom het koken en de gedekte tafel. Als winkeleigenaar, horecaondernemer of interieurstylist raak je nooit uitgeshopt bij TICA! Voor de inkoop van servies meld je je eerst aan door op de knop klant worden te klikken. 

Shop ook delicatessen! 

Naast groothandels met servies producten beschikt TICA ook over verschillende leveranciers van onmisbare delicatessen zoals olijfolies, siropen, theesoorten en verschillende kruiden. Perfect om mee te koken of als toevoeging van de collectie van cadeaushops en kookwinkels. De delicatessen worden uitgevoerd in een prachtig design, een ware toevoeging aan jouw keuken, winkel of presentatie. 

Laat je inspireren!

Ons aanbod groothandels met servies is groot en ieder heeft natuurlijk een eigen smaak. Daarom is er de mogelijkheid om je te laten inspireren door ons team van stylisten. Zij zijn constant bezig met het spotten van de laatste trends en het maken van de mooiste productcombinaties op het gebied van lifestyle. Doordat je bij ons de mogelijkheid hebt om uit een enorm breed en groot assortiment te kiezen, is het niet lastig om jouw onderneming met onderscheidende zakelijk servies te stylen. Laat je daarom vooral inspireren door onze sfeerbeelden. Twee keer in het jaar brengen wij de nieuwste trends in beeld. Deze beelden worden uiteraard gemaakt met producten die in onze cash & carry terug te vinden zijn. Naast de sfeervolle foto’s die de nieuwste trends in kaart brengen inspireren wij jou ook graag met informatie over onze tientallen exposanten. Wat is er nieuw, hot of onmisbaar dit seizoen? 

Inkoop van servies bij TICA 

Wil je inkopen bij een groothandel servies? Dit kan door je als klant aan te melden bij TICA. Als wederverkoper of professionele eindgebruiker heb je toegang tot onze inkoopcentra in Aalsmeer en Venlo. Als pashouder kun je per stuk inkopen bij tientallen leveranciers en reken je per vestiging aan één centrale kassa af.