Koken & tafelen

Vind een uitgebreide selectie (non) food groothandels bij B2B inkoopcentrum TICA

Alles op het gebied van (non) food onder een dak

Bij TICA vind je een cash and carry van maar liefst 20.000 m2 vol wooninspiratie. Een groot deel van deze ruimte wordt ingenomen door (non) food groothandels met een aanbod dat past bij de categorie kitchen & dining. Deze groothandels oftewel leveranciers bieden een uitgebreid assortiment van servies tot de heerlijkste delicatessen. Als winkeleigenaar, horecaondernemer of interieurstylist raak je nooit uitgeshopt bij TICA!  

Shop delicatessen bij TICA

TICA beschikt over verschillende leveranciers van onmisbare delicatessen zoals olijfolies en kruiden. Perfect om mee te koken of als toevoeging van de collectie van cadeaushops en kookwinkels. Prospectt is een van deze leveranciers en bied een uitgebreide collectie aan delicatessen aan van siropen tot kruiden en verschillende theesoorten. Dit alles doen zij in een prachtig design uitbrengen dat een ware toevoeging geeft aan jouw keuken of winkel. 

Alles voor een compleet aanbod koken & tafelen

Naast smaakvolle delicatesse beschikt TICA ook over een groot aantal leveranciers van non-food producten. Deze leveranciers bieden uitgebreide collecties aan bestaande uit: serviesgoed, potten en pannen, tafelaankleding, kookgerei, bestek, kook-toebehoren en nog veel meer rondom het koken en de gedekte tafel. Bezoek de stand van TTP Concepts voor een uitgebreide collectie kookgerei en alles voor in de keuken. Neem ook zeker een kijkje bij de stand van Kitchen Trend en Broste voor een prachtige collectie serviesgoed. Daarnaast vind je bij TICA ook een enorme collectie aan woonaccessoires om jouw bedrijfspresentatie compleet te maken. Ook voor de aankleding van jouw horecaonderneming ben je bij TICA aan het juiste adres. TICA biedt namelijk een grote collectie kleinmeubelen, tafels en stoelen aan. Benieuwd geworden? Meld je aan als klant en profiteer van de vele voordelen die TICA te bieden heeft.