Kunstbloemen

Kunstbloemen en planten inkopen bij B2B inkoopcentrum TICA.  

Leveranciers gespecialiseerd in kunstbloemen

TICA is hét B2B lifestyle inkoopcentrum voor professionals in de home, gift en garden branche. TICA zet zich dagelijks in om het assortiment af te stemmen op de duizenden verschillende klanten. Dit doen wij in samenwerking met 150 verschillende leveranciers onder een dak. In de cash & carry van TICA vind je een uitgebreid aanbod woondecoratie, cadeaus, keuken en tuinartikelen. Wat zeker niet mag ontbreken aan zo’n uitgebreid aanbod aan woondecoratie zijn kunstbloemen en planten. Bij Tica zijn verschillende leveranciers te vinden die gespecialiseerd zijn in het distribueren van kunstbloemen en planten. Het assortiment bestaat uit allerlei verschillende kunststof en zijdenbloemen en planten die niet te onderscheiden zijn van echt. Benieuwd geworden? Kom het zelf ervaren en zie wat TICA jou te bieden heeft!  

Bloemen en planten niet van echt te onderscheiden 

De kunstbloemen en planten bij TICA zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je vindt bij onze leveranciers een uitgebreide collectie kunstflora in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en detailsIn de collectie vind je grote en kleine varianten die je kan gebruiken als decoratie voor je winkel, restaurant, stylingproject of juist voor de verkoop. Gebruik Orchideeën, Lelies, Gerbera’s, Magnolia’s en andere populaire bloemen. Kleed er vazen, potten of jouw etalage mee aan en breng sfeer in jouw winkel met kleurrijke kunstbloemen. Voordeel aan kunstflora is dat het mooi blijft en dat het geen verzorging nodig heeft. Van gangbare tot de meer exotische bloemen en planten, je vindt het bij TICA!

The real deal  

Naast een uitgebreide collectie kunstflora hebben we bij Tica ook een collectie verse en gedroogde bloemen en planten. Gedroogde bloemen kunnen perfect gebruik worden als decoratie en blijven mooi. Presenteer meerdere soorten droogbloemen in een glazen vaasje of reageerbuisje en doe mee met de laatste trends op het gebied van lifestyle en interieur.