Mandwerk

Alles op het gebied van mandwerk vind je bij B2B inkoopcentrum TICA 

Alle soorten manden onder één dak!

TICA is hét B2B inkoopcentrum van Nederland dat zich richt op de home-gift en garden branche en beschikt over een  een cash & carry van 20.000 m2 aan wooninspiratie. Binnen deze vierkante meters presenteren verschillende leveranciers hun producten in hun eigen stand. Een aantal van deze leveranciers richten zich op de verkoop van manden in verschillende vormen, maten en materialen. Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve en diverse collectie aan mandwerk dan ben je bij TICA aan het juiste adres! 

Natuurlijke materialen, stoer, hip en duurzaam 

Het gebruik van natuurlijk materialen is hipper dan ooit en je ziet het dan ook veel terug in het mandwerk dat de leveranciers aanbieden bij TICA. De populariteit groeit omdat steeds meer mensen zich bewust worden van duurzaamheid. Daarnaast geeft het een natuurlijke en stijlvolle touch het interieur. Populaire materialen zijn riet en rotan, deze worden vaak gecombineerd met materialen als kurk, leer en metaal. De grootste leverancier van manden bij TICA is Van der Leeden Mandwerk. Zij zijn gespecialiseerd in traditioneel manden, meubelen en decoratieartikelen gemaakt van natuurlijke materialen. Je herkent de producten van Van der Leeden Mandwerk aan de verfijnde uitstraling. De producten gaan lang mee door de goede kwaliteit en zijn zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. 

Combineer je mandwerk

Mandwerk is op zichzelf staand al heel gaaf maar komt nog beter tot zijn recht als je het combineert in een tof interieur. Combineer je mandwerk met een plaid in een trendkleur of gebruik het als plant of bloempot om het natuurlijke effect nog meer te benadrukken. Niet alleen manden worden gevlochten van natuurlijk materiaal maar ook potten, klein meubelen en windlichten. Combineer deze in je interieur om een totale trend neer te zetten in jouw huis of winkel. Dit alles en meer shop je bij TICA! Zien we je binnenkort?