Potterie

Alles op het gebied van potterie vind je bij hét B2B inkoopcentrum TICA 

Potten en vazen, alles op het gebied van potterie!

TICA is hét B2B inkoopcentrum op het gebied van homegift en garden. Meer dan 150 leveranciers presenteren hun collecties in onze cash & carry van maar liefst 20.000 m2. Een groot deel van deze leveranciers biedt een uitgebreid assortiment potterie aan in alle denkbare stijlen, kleuren, vormen en maten! Denk hierbij aan potten van keramiek, aardewerk, glas, riet, rotan, hout en nog veel meer. Benieuwd geworden wat TICA jou te bieden heeft? Meld je aan en ontdek de vele voordelen!  

Potten voor binnen en buiten

Bij TICA vind je een uitgebreide collectie aan kwalitatieve potten voor zowel binnen als buiten gebruik. The Family House is een van de vele leveranciers bij TICA met een uitgebreide collectie potterie voor binnen gebruikThe Family House beschikt over een uiteenlopend trendy assortiment met de focus op keramische potten, vazen, waxinehouders en lantaarns. Maar ook Pot & Vaas is een echte uitblinker op het gebied van potten en vazenPot & Vaas is een groothandel gespecialiseerin grote potten, vazen en schalen van diverse unieke materialen. Naast de talloze potten voor binnen gebruik hebben verschillende leveranciers ook potten die geschikt zijn voor buiten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de garden stand van groothandel Esschert design.  

Alle soorten en maten

Bij potterie denk je waarschijnlijk gelijk aan bloempotten en vazen buiten maar TICA heeft nog veel meer te bieden. Denk ook eens aan spaarpotten, snoeppotten en ga zo maar door. De collectie bij TICA is oneindig divers. De groothandel Aerts Salt & Pepper heeft een collectie van eigentijdse woonaccessoires. Hierbij richt zij zich vooral op horecaproducten zoals verschillende soorten potten voor in de keuken. Daarnaast heeft Aerts ook een collectie spaarvarkens en servies. Bij TICA vind je alles op het gebied van binnen- en buitenpotterie