Stationery

De leukste kantoor-gifts en stationery koop je in bij TICA!

Creatieve stationery is booming. Social media barsten uit de voegen met mooie kantoorartikelen.

 

Pimp your desk.

Kantoorartikelen… Het klinkt heel saai, maar! Als je een term als #stationery googelt, ontvouwt zich daar een wereld aan creativiteit voor jouw werkplek. Onze leveranciers hebben een hip aanbod -matchende- stationery items die iedere werkplek omtoveren naar een ‘’happy place’’.

Voordelen van stationery

Een goed vormgegeven notitieblok is meer dan papier om jouw bestellingen en to do lijstjes op neer te krabbelen. Het is de beste vriend in je tas, je agendasteun en toeverlaat voor al jouw fantastische ideeën. Een goed georganiseerd notitieblok kan een grote bijdrage leveren in het goed en gestructureerd afvinken van jouw inkooplijstjes en het uitwerken van jouw geweldige ideeën.

TIP!

Creëer een superpersoonlijk bedankje – en een kaartje dat elk item of geschenk doet stralen-, schrijf hier een persoonlijke tekst op en laat het artikel extra tot zijn recht komen. Op deze manier verlaat jouw klant met een positief gevoel jouw winkel, en komt ook weer sneller terug! Weggooien doe je zoiets niet, dus jouw maan en logo liggen straks bij al jouw klanten op het keukenblad of op tafel! Val op en creëer met behulp van stationery artikelen klanten voor het leven!