Textiel

Groothandel kussens, plaids, bedlinnen en meer woontextiel bij B2B inkoopcentrum TICA! 

Alles omtrent textiel onder een dak

Bij B2B inkoopcentrum TICA doe je in de cash & carry van 20.000 m2 ongekend veel wooninspiratie opHier presenteren tientallen leveranciers hun aanbod home-gift-, garden– en fashionartikelen. Bij TICA vind je ook volop woontextiel in vele varianten, vormen en maten. Verschillende leveranciers verkopen luxe bad- en bedlinnen, keukentextiel, kussens, plaids en meer in de categorie textiel. Ben je op zoek naar aanvullend assortiment om jouw collectie compleet te maken? Bezoek TICA en laat je verassen door het ruime aanbod en vele inkoopvoordelen.  

Woontextiel van tientallen leveranciers 

Een collectie woondecoratie is niet compleet zonder de juiste kussens en plaids. Deze producten vormen de perfecte additionele verkoop en zorgen dus voor extra omzet Mensen vinden het nu eenmaal leuk om regelmatig verandering in het interieur aan te brengen. Hierbij valt de keuze vaak op het vervangen van het textiel in het interieur voor een andere kleur of print. Van die kleine aanpassing die een groot verschil maken, je kent het wel! Er zijn tal van groothandels bij TICA die een uitgebreid assortiment kussens en plaid in alle kleuren, vormen en materialen aanbieden. Naast de kussens en plaids biedt TICA ook een uitgebreide collectie keukentextiel. 

Luxe bad- en bedlinnen 

Naast woontextiel heeft TICA ook een brede collectie luxe bad- en bedlinnen. Het aanbod verschilt van hamamdoeken tot dekbedovertrekken, huishoudtextiel en nog veel meer. Ervaar het zelf en bezoek hét B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer