Textiel

Groothandel kussens, plaids, bedlinnen en meer woontextiel bij B2B inkoopcentrum TICA! 

Alles omtrent textiel onder een dak

B2B inkoopcentrum TICA beschikt over een cash & carry van 20.000m2 vol wooninspiratie. In deze ruimte presenteren leveranciers hun aanbod in home-gift en garden artikelen. Bij TICA vind je woontextiel in vele varianten, vormen en maten. Verschillende leveranciers verkopen Luxe bad- en bedlinnen, keukentextiel, kussens, plaids en meer in de categorie textiel. Ben je op zoek naar een aanvullend assortiment om jouw collectie compleet te maken? Bezoek TICA en laat je verassen door ons ruime aanbod een vele inkoopvoordelen.  

Woontextiel van tientallen leveranciers 

Een collectie woondecoratie is niet compleet zonder de juiste kussens en plaids. Vaak vormen deze producten de perfecte additionele verkoop. Dit komt omdat mensen het leuk vinden om regelmatig verandering in het interieur aan te brengen. Hierbij valt de keuze vaak op het vervangen van het textiel in het interieur voor een andere kleur of print. Hierdoor maak je met een kleine aanpassing een groot verschil. Er zijn tal van groothandels bij TICA die een uitgebreid assortiment kussens en plaid aanbieden. Groothandel Limelight is een van deze leveranciers en beschikt over een uitgebreid textielassortiment. Het textielassortiment onderscheidt zich in de markt door het vernieuwende karakter, kwaliteit, trendkleuren en de variëteit. Naast de kussens en plaids biedt TICA ook een uitgebreide collectie keukentextiel. Neem hiervoor eens een kijkje bij de stand van groothandel Gusta of Present time. Genoeg keuzemogelijkheden 

Luxe bad- en bedlinnen 

Naast woontextiel heeft TICA ook een brede collectie luxe bad- en bedlinnen. Het aanbod verschilt van hamamdoeken tot dekbedovertrekken, huishoudtextiel en nog veel meer. Neem voor kwalitatief bad- en bedlinnen eens een kijkje in de stand van groothandel Walra (Rogon). De producten van Walra zijn kwalitatief en tijdloos en geven je het gevoel van luxe hotelkwaliteit. Ervaar het zelf en bezoek aan hét B2B inkoopcentrum TICA is Aalsmeer!