Groothandel tuindecoratie

Een ruim aanbod tuindecoratie voor professionals vind je bij hét B2B inkoopcentrum TICA! 

Een ruim aanbod home-, gift-, garden- en fashionartikelen

TICA beschikt over 20.000 m2 cash and carry vol wooninspiratie op het gebeid van home, gift, garden en fashion. Het aanbod tuindecoratie is ruim en divers en wordt aangeboden door verschillende professionele leveranciers. Van tuingereedschap tot beelden voor in de tuin. Bij TICA vind je alles om jouw outdoor of ‘garden’ collectie compleet te maken!

Let’s go outside! 

Bij het verzorgen en onderhouden van een tuin komt veel kijken. Het is als het ware een verlenging van het interieur en het verdient minstens zoveel aandacht. Om je tuin op de juiste manier te verzorgen heb je verschillende materialen nodig zoals tuinhandschoenen, tuingereedschap en beschermende kleding. Inspireer jouw klanten met de juiste outdoorartikelen en accessoires voor de tuin.

Ieder seizoen het geschikte aanbod

Ieder seizoen vraagt om een ander aanbod tuinartikelen. Het voorjaar is bijvoorbeeld hét seizoen om de tuin in te gaan en deze voor te bereiden op het buitenseizoen. Bij TICA vind je hiervoor een ruim aanbod tuinmeubelen, windlichten, buitengrills en tuindecoratie die onmisbaar zijn voor een zomerse tuin. Ook in het najaar is er een groot aanbod van groothandels met tuinartikelen te vinden. Van fakkels tot dikke plaids en meer! 

Tientallen groothandels met tuindecoratie

Bij TICA vind je dé groothandel tuindecoratie met accessoires om jouw outdoor-project of collectie compleet te maken. Het assortiment bestaat uit o.a. tuingereedschap, een uitgebreide collectie vogelhuisjes en tuinverlichting. De prachtige collectie rieten manden voor zowel binnen als buiten mogen wij hierbij zeker niet vergeten. Voor een uitbreiding van jouw tuinassortiment of styling van de tuin ben je bij TICA dus helemaal aan het juiste adres. Zien we je snel?