Tuindecoratie

Een ruim aanbod tuindecoratie voor professionals vind je bij hét B2B inkoopcentrum TICA! 

Een ruim aanbod aan home, gift en garden

TICA beschikt over 20.000 m2 cash and carry vol wooninspiratie op het gebeid van home, gift, garden en fashion. De collectie tuindecoratie is ruim en divers en wordt aangeboden door verschillende professionele leveranciers. Van tuingereedschap tot aan beelden voor in de tuin. Bij TICA vind je alles om jouw ‘garden’ collectie compleet te maken!  

Let’s go outside! 

Bij het verzorgen en onderhouden van je tuin komt veel kijken. Het is als het ware een verlenging van jouw interieur en het verdient minstens zoveel aandacht. Om je tuin op de juiste manier te verzorgen heb je verschillende materialen nodig zoals tuinhandschoenen, tuingereedschap en beschermende kleding. Bij Esschert design vind je een uitgebreide collectie op dit gebied. Esschert is onze grootste leverancier van tuinbenodigdheden en heeft naast tuingereedschap ook een uitgebreide collectie tuindecoratie van vogelhuisjes tot tuinverlichting. Van der Leeden mandwerk is een leverancier bij TICA met een prachtige collectie rieten maden voor zowel binnen als buiten. Hierdoor kan je je interieur doortrekken naar de tuin en krijg je een mooie samenhang. Voor een uitbreiding van jouw tuinassortiment of een styling van de tuin ben je bij TICA dus helemaal aan het juiste adres. Zien we je snel?

Elk seizoen het geschikte aanbod

Ieder seizoen vraagt om een ander aanbod aan tuinartikelen. Het voorjaar is bijvoorbeeld hét seizoen om de tuin in te gaan en deze voor te bereiden op het buitenseizoen. Bij TICA vind je hiervoor een ruim aanbod aan tuinmeubelen, windlichten, buitengrills en tuindecoratie die onmisbaar zijn voor een zomerse tuin.  Ook in het najaar is er een groot aanbod aan tuin artikelen te vinden. Van Fakkels tot aan dikke plaids en meer!