Verlichting

Tientallen leveranciers met verlichting onder één dak bij B2B inkoopcentrum TICA!

Verlichting inkopen bij tientallen leveranciers

Bij TICA presenteren succesvolle leveranciers in de home, gift-, garden– en fashionbranche hun producten in ieder een eigen stand. De collecties van de leveranciers zijn uitgebreid, divers en geïnspireerd op de laatste woontrends. Voor verlichting in alle soorten en maten ben je bij TICA aan het juiste adresIn de cash & carry van 20.000 m2 kun je naar hartenlust lampen, lampenkappen en bijhorende accessoires inkopen. Meld je snel aan als klant!

Oneindig veel keuze 

Ben je op zoek naar verlichting als aanvulling op jassortiment, aankleding van jouw winkel of restaurant of voor een tof stylingproject? Dan is TICA the place to shop. Meerdere vooraanstaande leveranciers bieden een groot aanbod verlichting elk in een eigen stand. Deze leveranciers bieden een uitgebreid assortiment aan verlichting aan volgens de laatste trends en verschillende woonstijlen. Deze collecties presenteren zij op een inspirerende manier door gebruik te maken van verschillende stijlkamers in hun standruimte. 

Creëer de juiste sfeer

Niets is zo bepalend voor de sfeer in een ruimte dan het gebruik van de juiste verlichting. Het is daarom van belang dat je voor verlichting kiest die past bij de gelegenheid. Houd hierbij rekening met het aantal lichtpunten, de kleurtemperatuur en of de stijl van de verlichting aansluit bij het interieur. Daarnaast kunnen de juiste armaturen ook bijdragen aan het verhogen van de verkopen in jouw winkel. Zorg dat je producten en etalage goed tot hun recht komen door ze voldoende te belichten. Houd daarbij ook rekening met reflectie, je wilt je klanten immers niet verblinden.