Verlichting

Dé groothandel verlichting voor jouw assortiment vind je bij B2B inkoopcentrum TICA! 

Verlichting inkopen bij tientallen leveranciers

Bij TICA presenteren succesvolle leveranciers in de home, gift en garden branche hun producten in ieder een eigen stand. De collecties van de leveranciers zijn uitgebreid, divers en geïnspireerd op de laatste woontrends. Voor verlichting in alle soorten en maten ben je bij TICA aan het juiste adres. In de cash & carry van 20.000 m2 kun je naar hartenlust lampen, lampenkappen en bijhorende accessoires inkopen. Meld je snel aan als klant! 

Oneindig veel keuze 

Ben je op zoek naar verlichting als aanvulling op jassortiment, aankleding van jouw winkel of restaurant of voor een tof stylingproject? Dan mag je de stand van groothandel Light en Living bij je volgende bezoek zeker niet overslaan. Light & Living is bij uitstek dé exposant als het gaat om lampen, lampenkampen en toebehoren. Light & Living beschikt over een enorm uitgebreide collectie en houdt daarbinnen altijd rekening met de laatste trends en verschillende woonstijlenDe groothandel presenteert daarnaast de artikelen op een inspirerende manier door gebruik te maken van verschillende stijlkamers in haar standruimte. Maar ook leveranciers als Lifestyle, Present Time en Colmore by Diga zijn echt uitblinkers op het gebied van verlichting en interieurinrichting.  

Creëer de juiste sfeer

Niets is zo bepalend voor de sfeer in een ruimte dan het gebruik van de juiste verlichting. Het is daarom van belang dat je voor verlichting kiest dat past bij de gelegenheid. Houd hierbij rekening met het aantal lichtpunten, de kleurtemperatuur en of de stijl van de verlichting aansluit bij het interieur. Daarnaast kunnen de juiste armaturen ook bijdragen aan het verhogen van de verkopen in jouw winkel. Zorg dat je producten en etalage goed tot hun recht komen door ze voldoende te belichten. Houd daarbij ook rekening met reflectie, je wilt je klanten immers niet verblinden.