Verpakkingsmateriaal

TICA biedt hét verpakkingsmateriaal om jouw cadeautjes eyecatchers te maken! 

Alles wat je zoek op het gebied van verpakkingsmateriaal

TICA is een B2B inkoopcentrum dat zich richt op professionals in de home, gift-, garden– en fashionbranche. Bij TICA kun je bij meer dan 150 verschillende leveranciers inkopen onder één dak en afrekenen bij één centrale kassa. Het aanbod bij TICA is eindeloos, een ware droom voor ondernemers. Als winkelier wil je van de cadeautjes die jouw klanten kopen natuurlijk ware geschenken maken. Dan ben je bij TICA op de juiste plek. Bij TICA presenteren verschillende leveranciers hun collecties in de cash & carry van ruim 20.000 m2. Een groot deel van deze leveranciers is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal en alles wat daarbij komt kijken. Kom je een keer kijken?  

Producten worden ware geschenken met het juiste verpakkingsmateriaal

Cadeaus kopen voor anderen is een van de leukste dingen om te doen. Het is niet voor niks dat er steeds meer cadeaushops bijkomen. Jouw klanten verwachten dat hun aankopen tot ware geschenken worden gemaakt. De tijd die het kost om een cadeau in te pakken is een perfect momentje voor persoonlijk contact met jouw klanten en kan hierdoor bijdragen aan meer verkopen. De ultieme techniek dus om bij-verkoop te stimuleren. Het juiste verpakkingsmateriaal mag dus niet ontbreken in jouw collectie.  

Volop cadeaupapier, strikken, en meer!

Verschillende leveranciers bieden trendy verpakkingsmaterialen aan; van tasjes tot linten, stickers, inpakpapier, kaarten en meer. Trek je als winkelier graag alles uit de kast voor je klant? Zorg dan voor het perfecte cadeau en koop jouw verpakkingsmaterialen bij TICA!  

Inspiratie opdoen?

Als pashouder van TICA ontvang je regelmatig een uitnodiging voor een event of leuke workshop, waaronder ook inpakworkshops.