TICA Bovenverdieping

Eindeloze mogelijkheden in projectinrichting op de bovenverdieping in Aalsmeer

Project of stylingsklus op de planning? Bezoek de bovenverdieping bij TICA in Aalsmeer en ontdek de ruime collectie maatwerk meubels, verlichting, woonaccessoires en meer van verschillende vooraanstaande merken. Onze collega’s helpen je graag bij je keuze.  

De bovenverdieping biedt talloze mogelijkheden waaronder:  

  • Meer dan 3000 m2 interieuraanbod; 
  • Interieuroplossingen voor zowel kleine als grote (hospitality) projecten; 
  • Inkopen per stuk of in grote aantallen; 
  • Producten direct uit voorraad meenemen of bestellen; 
  • Je eigen meubilair ontwerpen met het ruime aanbod maatwerk meubels waaronder: stoelen, banken, tafels, bedden en meer.   

Combineer je bezoek aan de bovenverdieping met een heerlijke lunch of versnapering in ons TICAfé en beleef het totaalconcept dat de 1e verdieping te bieden heeft. 

Persoonlijke hulp  

Projectontwikkeling kan soms overweldigend zijn. Daarom staan er bij TICA altijd een aantal toppers voor je klaar om je hiermee te helpen. Zo heb je altijd één aanspreekpunt, is er kosteloos stylingadvies mogelijk en helpen we je graag met het uitwerken van totaalconcepten in de vorm van 3D tekeningen, moodboards en  shoppinglists. We ontvangen je graag bij de receptie op de bovenverdieping.  

 Wat bieden wij aan op de 1e verdieping?

1 op 1 verkoophulp

Vanuit onze nieuwe receptie op de bovenverdieping geven wij graag antwoord op al jouw vragen. 

Stylingsadvies op maat

Op zoek naar inspiratie op het gebied van trends of advies nodig over het combineren van stijlen, kleuren en/of materialen? Wij helpen graag met advies op maat! 

Productverkoop op maat

Producten zoals stoelen, banken, tafels, vloeren en verlichting in specifieke maten, kleuren en materialen voor een naadloze aansluiting op jouw project. 

3D-Designs op maat

Op maat gemaakte 3D-tekeningen van jouw project of onderneming voor een duidelijk resultaat van jouw aankopen.