Groothandel Diga Colmore

Met ruim 20 jaar internationale ervaring biedt groothandel Colmore by Diga een omvangrijke en steeds vernieuwende collectie home-, decoratie- en interieurproducten.

Inkopen bij groothandel Diga Colmore

groothandel Colmore by Diga maakt gebruik van aluminium, nikkel, smeedijzer, hout en glas en alle mogelijke combinaties van deze materialen. De producten hebben hierdoor van nature een warme en sfeervolle uitstraling. De collectie van groothandel Colmore by Diga is een totaalconcept voor elke collectie en elk interieur met een sterke ‘value for money’.

Groothandel Diga Colmore

Groothandel Diga Colmore is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade; met ruim 20.000 m2 cash & carry hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden.

Locatie Diga Colmore bij inkoopcentrum Trends & Trade

je vind de stand van Groothandel Diga Colmore op Locatie A1.11 & A1.12