Interieur groothandel Miss Living

Interieur groothandel Miss Living heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze maken voornamelijk gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen. Ze  hanteren het concept ‘easy living’. Zij willen het toepassen van duurzaamheid in het interieur makkelijker maken. 

Inkopen bij Miss Living

De collectie bestaat uit natuurlijke en/ of gerecyclede materialen. Ze verkopen verschillende soorten accessoires van kleinmeubelen tot lampen, manden en beelden. Voor verschillende artikelen in hout, gevlochten riet en rotan ben je bij Miss Living aan het juiste adres.

Miss Living bij TICA

Groothandel Miss Living is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Miss Living in de groene hal op locatie H13 bij TICA.