Groothandel-VanderLeeden-TICA-inkoopcentrum-logo

Groothandel Van der Leeden Mandwerk

Groothandel Van der Leeden Mandwerk is gespecialiseerd in mandwerk voor in en om het huis. De producten van Van der leeden Mandwerk zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Deze producten worden met veel passie en zorg geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit. Van der Leeden Mandewerk onderscheid zich met hoge kwaliteit en een traditionele stijl.

Inkopen bij Van der Leeden Mandwerk

Van der Leeden Mandwerk is gespecialiseerd in traditioneel mandwerk, meubelen en decoratieartikelen. Je herkent de producten van Van der Leeden Mandwerk aan de verfijnde uitstraling. De producten gaan lang mee door de goede kwaliteit en zijn zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. De producten zijn goed te combineren met verschillende stijlen door de neutrale en traditionele uitstraling.

Van Der Leeden Mandwerk bij TICA

Groothandel Van der Leeden Mandwerk is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Van der Leeden Mandwerk  in de Blauwe hal op locatie B2 bij TICA.