logo-hagatex-tica-b2b-inkoopcentrum

Texttielgroothandel Hagatex 

textielgroothandel Hagatex is al sinds 1990 actief als leverancier van bed-, bad-, en tafellinnen aan de horeca. Inmiddels leveren ze ook aan het buitenland en is het  aanbod uitgegroeid tot een volledig bedlinnen, badlinnen en/of tafellinnen pakket voor hotels en restaurants. Hagatex is onderscheidend door de uitgebreide collectie en de uitstekende kwaliteit.  

Textiel inkopen bij Hagatex 

Hagatex verkoopt producten vervaardigd uit 100% hoogwaardig Egyptisch katoen, deze staat bekend als de beste katoensoort ter wereld. Alleen de Egyptische katoenplant levert zeer witte, glanzende en lange vezels op. De stof voelt hierdoor zacht aan, heeft een hoog absorptievermogen en gaat langdurig mee. De artikelen uit hun assortiment worden in een ultramoderne weverij in Egypte gefabriceerd.  

Hagatex bij TICA 

Groothandel Hagatex is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Hagatex in de groene hal op locatie H3 bij TICA.