Groothandel Mars & More Trends & Trade Venlo

Groothandel Mars & More

Groothandel Mars & More ontwerpt en distribueert living- en lifestyle producten. Met respect voor mens en milieu ontwikkelen zij mooie collecties die trendy zijn in de gift- en interieurshops, woninginrichting en tuincentra. Tot de collectie behoren grote en kleine dierenvellen, kapstokken, paraplu’s, seizoensartikelen, en many more!

Inkopen bij groothandel Mars & More

Onder het label Back2Nature ontwerpt groothandel Mars & More eerlijke producten, gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Deze collectie is niet alleen leuk en mooi maar vooral ook functioneel. Groothandel Mars & More brengt op een verantwoorde wijze een stuk natuur terug in de leefomgeving.

Groothandel Mars & More

Groothandel Mars & More is één van de tientallen leveranciers bij TICA, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland in Aalsmeer. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift-, garden-, kitchen&dining- en fashionbranche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij TICA. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden.