Sajovi B.V. 

Sajovi B.V. Nieuw bij TICA

Sajovi B.V. komt het aanbod bij TICA verbreden met een uitgebreid assortiment van twee vooraanstaande merken: Green Leaf geurelementen en heerlijke bruisballen van Bomb Cosmetics Nederland.

Bomb Cosmetics by Sajovi B.V.


Het ideale cadeau voor bad-liefhebbers! De unieke en gezellige bruisballen van Bomb Cosmetics zien er fantastisch uit en zijn een lekker ruikende toevoeging voor uw collectie geschenken. De ballen hebben elk een eigen vormgeving, van veelkleurig tot grappig figuurtje. In bad ontstaat een bruisend kleurenspektakel doordat de bal laag voor laag oplost in het water.
De bruisballen van Bomb Cosmetics zorgen ervoor dat een moment in bad omgetoverd wordt tot een ware wellness beleving. De masserende en ontspannende werking van de lichte bubbels laten uw klant optimaal genieten van het moment. Door het bruisende effect, verspreidt de geur zich langzaam door het bad en de badkamer. Heerlijk! Leuk als cadeau in uw assortiment!

Green Leaf by Sajovi B.V.


De Green Leaf collectie is verfrissend nieuw. Het uitgebreide assortiment seizoensgebonden geurelementen zorgt ervoor dat je voor ieder seizoen en elk moment de passende geuren heeft om je collectie te optimaliseren. Verleid je klanten met heerlijke geuren in uw winkel en stimuleer op die manier uw omzet. Of maak de mooiste geschenksets met de geurelementen om uw cadeaucollectie onweerstaanbaar te maken. U vindt de producten van Green Leaf in de stand van Sajovi, op Vlonder 1.