Lifestyle X fashion 3.0

Lifestyle X Fashion 3.0

Mix & match

Heerlijk al die gemakken! Bij de kapper kan je een leuk cadeau voor je vriendin op de kop tikken onder het genot van een kopje koffie om vervolgens voldaan met een prachtig kapsel, cadeau voor je vriendin en een heerlijke kop koffie op kan je de kapsalon verlaten. Branchevervaging is niet meer weg te denken uit de retailbranche. Vaak zoeken ondernemers naar aanverwante artikelen om met het eigen assortiment te mixen en tot aantrekkelijke productcombinaties te komen voor de klant! En het is een succes. De conceptstores doen het goed! Gemak dient de klant en de combinatie van verschillende productgroepen is een winning match.

Wij hebben de perfecte combinatie voor jou! Lifestyle X Fashion… De fantastische combinatie van lifestyle & fashion producten die voor iedere retailer in de home, gift & gardenbranche zonder extra ruimte een goeie boost aan je omzet kan geven! Nieuwsgierig?

>>lees hier meer<<

Wanna join?

Verhoog je omzet door een verrassende presentaties neer te zetten en je klanten meer keuze en variatie te geven. Niets leukers dan voor een vaasje naar de winkel te gaan en een leuk paar sneakers op de kop te tikken. Dit verrassende effect gaat er gegarandeerd voor zorgen dat de klanten terugkeren naar je winkel omdat zij nieuwsgierig zijn naar wat je nog meer te bieden hebt.

decoratie en fashion groothandel Trends & trade en Fashion Extras Venlodecoratie en fashion groothandel Trends & trade en Fashion Extras Venlo