Interview Present Time

Presenttime-interior-brand-trendsandtrade-venlo-b2b-inkoopcentrum

Wie is Present Time?

Present Time is een Nederlands bedrijf met een Deense CEO, waardoor er een verrassende combinatie ontstaat tussen Nederlands design en de Scandinavische stijl! Deze exposant is gespecialiseerd in home decorations, design klokken, verlichting en klein meubelen.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Almere, Nederland. Maar Present Time is actief over de hele wereld. Ook kunt u ons bezoeken tijdens beurzen in binnen- en buitenland. Alle informatie vind u op onze website www.presenttime.com

Wat vind je in jullie collectie?

We voeren 3 merken binnen onze collectie;

Een wereldwijd bekend Nederlands klokkenmerk met daarin klokken die zich onderscheiden in vorm, kleur en innovatief design.

Dit merk voert een unieke collectie in verlichting en klein meubelen.

Home decoration items in de breedste zin van het woord en met een hoge ‘must have’ factor, passend in verschillende interieurstijlen.

Welk product van Present Time moet je in je kar hebben?

De flip clock no case is al jaren een absolute topper. Deze moet je gewoon in je assortiment hebben! In de huidige collectie in zwart met chroom, compleet zwart en wit met goud. Daar worden de kleuren CORAL PINK en COMPLETE WHITE in de nieuwe collectie aan toegevoegd.

Waarom moeten we bij Present Time inkopen?

Niemand ‘moet’ bij Present Time inkopen…maar… ik ga er vanuit dat weinig bezoekers de aankomende nieuwe collectie kunnen weerstaan!

Twee keer per jaar komt er een geheel nieuwe collectie uit. De exposant staat erom bekend zich te onderscheiden door uitdagende en verrassende kleuren te geven aan de artikelen uit de 3 merken collecties.

Een kleur waarmee je écht een statement kunt maken in je interieur, is de nieuwe kleur CORAL PINK. Deze kleur is alom vertegenwoordigd in de nieuwe collectie.

Er komen echter ook meer natuurlijke kleuren in de bruin tinten zoals ‘SAND BROWN’, ‘CLAY BROWN’ en ‘COGNAC’. En niet te vergeten de  pastelachtige SUN KISSED  COLOURS! Dus eigenlijk voor ieder wat wils…

Groothandel Present time Trends & Trade Venlo

Groothandel Present time Trends & Trade Venlo