Dé voorjaarstrend  van 2020 |  Pretty Pastel

Zachte tinten

Het afgelopen jaar zagen wij al veel meer zachte tinten terugkeren in het interieur. Deze trend zet zich aankomend jaar opnieuw door. Met zachte kleuren maak jij een interieur en project speels, sfeervol en zacht. Deze zomer zien we een mooie mix van pasteltinten. Kalme en zachte tinten kan je bij TICA Trends & Trade volop verwachten, gemixt met af en toe een felle kleur. Wat opvalt is dat de tinten positief en vrolijk zijn. Zachte pastels worden gecombineerd met warme neutralen.

Behoefte aan de natuur in huis                                                           

In een tijd waarin digitale vooruitgang erg snel gaat hebben wij steeds meer behoefte aan natuurlijke elementen in huis die je een rustgevend gevoel geven. In 2020 zijn groentinten uit onze natuur wederom belangrijke inspiratiebronnen. Ook zullen groen en natuurlijke materialen veel te zien zijn in het interieur van het komende jaar. Denk hierbij aan wol, bamboe, volt, rotan en riet. Combineer deze materialen met natuurlijke vormen en prachtige planten voor een trendy resultaat.

Pastel meets naturel

Pastel mag dan ook absoluut niet ontbreken in jouw interieur, winkel of project. Combineer deze kleuren vooral met naturellen om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven en om helemaal klaar te zijn voor het voorjaar van 2020. Kom jij snel inspiratie opdoen?