Holy Chic

Bekijk hier de behind the scenes beelden van dé najaarstrend van 2020. geschoten in het prachtige Pillows hotel te Baarlo. Laat je inspireren en kom snel langs om deze trend te shoppen in onze cash & carry!

Najaarstrend 2020 | Holy Chic  

Dit najaar halen we hotelsferen in huis, holy chic!  

Vanaf 16 juli Shop jij dé lifestyletrend van dit najaar bij TICA en tover jouw interieur om tot een luxe hotelsuite, ‘Holy Chic’.  

We leven in een onzekere tijd. Een tijd die vraagt om het creëren van rust en ontspanning om ons heen. De trend Holy Chic sluit hier perfect op aan! Met deze najaarstrend laten wij jou zien hoe je een chique, kalmerende hotelsfeer creëert in jouw interieur, winkel of onderneming. Met zo’n interieur wil je de deur niet meer uit!  

Classic Blue  

De belangrijkste basis van de trend ‘Holy Chic’ is de kleur ‘Classic Blue’. Een tijdloze, duurzame en rustgevende donkerblauwe tint. De kleur is een echte klassieker en te vergelijken met de kleur van de avondlucht. Deze kleur geeft ons een betrouwbaar en kalmerend gevoel. Het is niet voor niks dat veel ondernemers ‘Classic Blue’ gebruiken om te benadrukken dat hun producten van goede kwaliteit zijn. De kleur ‘Classic Blue’ is door kleurcoderingsbedrijf Pantone zelfs uitgeroepen tot Color of the Year 2020 

Je ziet ‘Classic Blue’ dit najaar terug in zowel verf, behang als in meubels en te gekke woonaccessoires. Deze koele-, klassiek blauwe kleur wordt in de ‘Holy Chic’ trend gecombineerd met warme contrastkleuren zoals oudroze. Deze kleuren geven in combinatie met goudtinten een chique hoteluitstraling aan jouw interieur! 

Materialen  

Door contrastkleuren terug te laten komen in zachte materialen zoals velvet en (faux) furen dit af te wisselen met harde materialen en goudaccenten creëer je een luxe uitstraling. Haal de onbezorgde uitstraling van een hotel in huis! Maak bijvoorbeeld gebruik van veel verschillende soorten kussens op je bed, bank of in je winkel of zet een fauteuil in de hoek van de kamer in een toffe velvet stof met gouden poten om een echte hotelvibe te creëren 

Tip: laat je inspireren door de vele hotels die Nederland te bieden heeft en breng meteen een bezoekje aan onze andere vestiging in Venlo. Je bent bij Trends & Trade van harte welkom met jouw TICA klantenpas.

Get inspired 

Jouw onderneming, interieur of etalage volgens de laatste trend inrichten? Shop Holy Chic’ bij de tientallen leveranciers bij TICA en waan je in de hotelsferen! Meer inspiratie opdoen? Check onze Social mediakanalen of bezoek de cash & carry voor inspirerende stylingpunten Meld je nu aan als klant!