Jingle all the way

Bekijk hier de behind the scenes beelden van dé kersttrend van 2020. Geschoten in het prachtige Pillows hotel te Baarlo. Laat je inspireren en kom snel langs om deze trend te shoppen in onze cash & carry!

Wintertrend 2020 | Jingle all the way! 


Kom kerstshoppen bij TICA en haal de winterse magie in huis!  

Deze winter draait alles om stoere romantiek. Warme stoffen, aardetinten en een vleugje glamour. Alles om jou een knusse, romantische en spannende kerst te bezorgen!  

Winterse kleuren 

De cash & carry van TICA is volledig in de kerstsferen gebracht en we kunnen niet wachten om de prachtige collecties aan jou te laten zien. Deze winter zien we volop warme aardetinten terug in zowel woon als kerstdecoratie. Maar ook de klassieke donker rode en dennenkleuren ga je veel terug zien deze winter. Deze tinten zijn perfect om de winterse gezelligheid in huis te halen. Schuif in stijl aan tafel deze kerst met dé lifestyletrend van winter 2020! Jingle all the way! 

Materialen 

Goud, messing, hout, wolfluweel en linnen zijn de perfecte materialen om warmte en gezelligheid in jouw winkel, restaurant of stylingproject te brengen. Wanneer je deze warme natuurlijke materialen combineert met een koele marmer look en chique elementen creëer je een stoer romantisch interieur met een glamourous touch. Wees niet bang om uit te pakken met decoratie en chique accessoires, deze tijd van het jaar is niets te gek!  

Dit jaar hebben we extra uitgepakt bij TICA en een kerstplein ingericht in de groene hal vol kerstmagie.  

Get inspired!

Vooraf aan je bezoek alvast inspiratie opdoen? Kruip onder een warm dekentje en laat je inspireren door de nieuwste trends via onze website en social media kanalen. Meld je nu aan als klant!