Lifestyle X Fashion 


Wil jij jouw klanten blijven verrassen en prikkelen? Combineer Lifestyle & Fashion  in jouw onderneming, winkel of stylingproject en geef jouw omzet een boost!

Aantrekkelijke productcombinaties 

Focussen op slechts één branche is allang niet meer van deze tijd! Ondernemers gaan steeds vaker op zoek naar aanverwante artikelen om met het eigen assortiment te mixen en tot aantrekkelijke productcombinaties te komenEn het is een succes! De combinatie van Fashion & Lifestyle is de perfecte match en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Gemak dient de mens en het combineren van verschillende productgroepen sluit naadloos aan op onze drukke levensstijl. Niets leukers dan voor een vaasje naar de winkel te gaan en meteen een leuk paar sneakers op de kop te tikken. Dit verrassende effect gaat er gegarandeerd voor zorgen dat de klanten terugkeren naar je winkel omdat zij nieuwsgierig zijn naar wat je nog meer te bieden hebt. 

Geen extra ruimte nodig 

Geef jouw winkelpresentatie een extra boost door Fashion en Lifestyle te combineren. Geen zorgen! Dit hoeft niet ten kostte te gaan van je vierkante meters. Yeah! Fashionartikelen zijn namelijk een prachtige aanvulling op jouw lifestyleaanbod en geven een huiselijk gevoel aan de presentatie. Ook wanneer je huidige aanbod voornamelijk gericht is op fashion zijn lifestyleproducten een perfecte aanvulling. De afzonderlijke producten komen hierdoor beter tot hun recht en jouw klanten worden dubbel en op verschillende manieren geprikkeld.  

Inkooptip: zorg ervoor dat de kleuren en materialen van de fashion-items aansluiten bij de stijlen van de interieuritems in de winkel. Zo zijn ze eenvoudig te verweven in bestaande presentaties! Het zien van een compleet plaatje en het doen van additionele aankopen wordt voor de klant hierdoor een stuk makkelijker! 

Perfect cadeau (voor de feestdagen) 

Met de feestdagen in aantocht is een groot deel van je klanten opzoek naar de meest unieke en passende geschenken voor vrienden en familie. Maar ook decoratie om het huis met de feestdagen stijlvol te kunnen decoreren is populair deze tijd van het jaarHoe fijn is het als je al deze artikelen op een plek kan vinden? Maar ook de rest van het jaar is een gecombineerde, ruime collectie perfect voor klanten die op zoek zijn naar een geschikt cadeau. Wie wil nou niet blij gemaakt worden met de laatste trends op het gebeid van interieur en mode? 

1 pas 3 vestigingen  

Bij TICA Trends & Trade vind je alles wat je zoekt op het gebied van home-, gift-, garden-, food-, fashion en lifestyle. Shop jouw unieke collectie bij TICA Trends & Trade en verhoog je omzet door een verrassende presentaties neer te zetten en je klanten meer keuze en variatie te geven.