Lifestyle X Fashion | Kerst 2020 


Wij hopen dat jij en je onderneming het coronavirus goed doorstaan en gezond en gelukkig de feestdagen tegemoet gaan. Ondanks deze onzekere tijden maken wij er toch iets magisch van en blijven wij jou verrassen met een prachtige combinatie van lifestyle en fashion.  

Feestelijke geschenken  

Met de feestdagen in aantocht is een groot deel van je klanten opzoek naar de meest unieke en passende geschenken voor vrienden en familie. Maar ook decoratie om het huis met de feestdagen stijlvol te kunnen decoreren is populair deze tijd van het jaar. Hoe fijn is het als je al deze artikelen op een plek kan vinden? Combineer fashion en lifestyle in jouw onderneming, winkel of stylingproject en geef jouw omzet een boost!  

Inspiratie opdoen over hoe je Fashion en Lifestyle kunt combineren deze kerst? Ontdek dé kersttrend van 2020 Jingle all the way‘. 

De perfecte combinatie  

Niet alleen tijdens kerst maar ook de rest van het jaar is een gecombineerde, ruime collectie perfect voor klanten die op zoek zijn naar een geschikt cadeau. Wie wil nou niet blij gemaakt worden met de laatste trends op het gebeid van interieur en mode? Het samenbrengen van verschillende branches is helemaal van nu en sluit naadloos aan op onze drukke levensstijl. Maak je klanten nieuwsgierig naar wat je nog meer te bieden hebt en verras ze met aantrekkelijke productcombinaties waarin fashion en lifestyle gecombineerd worden.    

Lifestyle X Fashion inkopen  

TICA is dé plek voor al jouw fashion en lifestyle inkopen! In de cash & carry van meer dan 20.000m2 vind je meer dan 180 verschillende fashion en lifestyle exposanten onder een dak. Let op! Je vind onze fashion exposanten sinds Augustus dit jaar niet langer op een aparte afdeling maar verdeeld over de cash & carry. Op zoek naar toffe fashion en gift collecties? Breng bij je volgende bezoek dan ook zeker een bezoekje aan het vernieuwde atrium in de blauwe hal, hier vind je veel fashion exposanten terug.  

Nog meer fashion en lifestyle ontdekken? Breng dan zeker een bezoekje aan onze andere vestigingen in Venlo. Je bent bij Trends & Trade en Fashion Extras van harte welkom met jouw TICA klantenpas