J-line new collections


Ook dit seizoen verrast J-line jou weer met prachtige collecties om jouw interieur, winkel of stylingproject mee aan te kleden. Ontdek de collecties hieronder en shop ze bij B2B inkoopcentrum TICA!

Yellow Mellow

Met deze collectie is het gemakkelijk om een huiselijke sfeer en thuisgevoel te creëren. De warme gele kleuren geven een gevoel van samenhorigheid, eenvoud en levendigheid. Live life in warm yellows!

Les Années Folles

Deze collectie staat geheel in het teken van de jaren ’20, waar alles rijkelijk vloeit. De details zijn in deze trend erg belangrijk. Gouden accenten, pluimen, luxe servies, bloemen en glazen kandelaars geven deze trend zijn chique twenties karakter. Let’s party like Gatsby! You are invited…

Pumpkin spice

Gezelligheid en warmte zijn het uitgangspunt van deze collectie. Hout en koper geven deze collectie een warme uitstraling. Wanneer je dit combineert met petrol blauw textiel en glaswerk uit de collectie creëer je aantrekkelijke kleurnuances in jouw interieur. Enjoy Autumn, the year’s last, loveliest smile.

Moroccan Mood

Met deze collectie breng je de magie van Marokko in je interieur. De verschillende patronen op kussens, lantaarns, geurstokjes en theelichthouders zorgen voor Oosterse sferen en romantische taferelen. Take care of your mind as well as your interior.

Imperial Plum

Deze collectie kenmerkt zich door prachtige bloemen en het royale kleurenpallet waarin je onder andere groene emerald en aubergine terugziet. Beleef de barokke stijl op een heel eigentijdse & moderne manier! Minimalistisch en verfijnd. No Worries. No regrets. No fear; Go all in!

Nuit Noire

Zwart en metaal zijn het uitgangspunt van deze rock & roll collectie. Een interieur met een sterk karakter waar je zomaar eens een doodshoofd vol glitter kan aantreffen. Keep calm and be your own rock ‘n ‘roll-queen! The night is yours!

Royal Gold

Tover je huis, winkel of onderneming om tot een paleis met de “Royal Gold” collectie. In deze collectie draait alles om goud en luxe. Shine like gold, sparkle like glitter.

Winter Wonderland

Creëer je eigen winter wonderland met deze prachtige collectie. Deze collectie kenmerkt zich door de lichte kleuren en doorzichtige, glazende materialen die je doen denken aan het hoge noorden. Verwonder je door de schitterende en feeërieke interieuraccessoires en … take a walk into your own magical Winter Wonderland.

Cherry Berry

Met deze collectie creëer jij je instagramwaardige droomhuis in een handomdraai. Een interieur volledig in het warme bordeauxrode kleurenpalet! Be the Cherry on top of your day!

Black To Basic

Zwart raakt nooit uit de mode en dat laat deze collectie maar weer eens zien. Met deze collectie creëer je een bijzondere mysterieuze sfeer door de combinatie van donkere kleuren en natuurlijke materialen. Stay close to nature, it will never fail you.

Natural Essentials

Met deze collectie creëer je een gezellig interieur waar je helemaal tot rust kunt komen. Licht hout, naturelle kleuren, warme materialen en een hoop kussens en plaids kenmerken deze collectie. Drink tea, read books & be happy.

Blushing Beauty

Als je van roze houdt is dit de collectie voor jou! Met de charmante producten uit deze collectie creëer je gemakkelijk een romantisch interieur. Make your interior pop like pink champagne!

Fluffy Fall

Dit is de ultieme herfstcollectie vol typische herfstkenmerken: : herten, eekhoorns, paddenstoelen, vallende bladeren, warme dekens, hete thee en kaarsen, je ziet het allemaal terug. Stay cosy!

Cabinscape

Met deze collectie haal je de knusse, gezellige sfeer van een chalet of cabin in het bos naar je eigen interieur. Industriële elementen, kussens, gebreide dekens en kaarsen geven je het gevoel echt even weg te zijn. Ready to “cabin-scape”?

Christmas Carols

Deze collectie kenmerkt zich door de klassieke kerstelementen zoals kerstfiguren en rode en dennengroene woon- en kerstdecoratie. Maar vergis je niet, want een verfrissend zwart-wit vichy patroon op kussens en plaids stelen eveneens de show in dit magnifieke kerstverhaal. It’s beginning to look a lot like Christmas…

Spiced Honey

Deze collectie kenmerkt zich door de honinggloed die je in de producten terug ziet. Prachtige bruine tinten die je energie geven. Live life with a little spice and Just BEE happy!

La Vie En Violet

In deze collectie heeft de kleur violet de hoofdrol gekregen. Deze prachtige moderne kleur ademt toekomst, verbeelding en dromen en is perfect om te combineren met lichte natuurlijke tinten. Don’t worry, be purple!

Rusty Jungle

Creëer thuis je eigen urban jungle met deze prachtige collectie. Je herkent deze collectie aan de vele binnenplanten, cognac en khaki kleuren, leren banken, vintage items en kleurrijke textielkussens. Unbe-leaf-ably stunning!

Girl Power

In deze vrouwelijke collectie overheerst de kleur roze. maar laat deze “pretty” kleur je niet misleiden. De extra gouden accenten uit deze collectie zullen het geheel een op en top stoere uitstraling geven. Be the boss girl, you always wanted to be.