House of products @ TICA!

House of Products bij TICA
HOUSE OF PRODUCTS BIJ TICA

House of Products, the other gifts.
Deze nieuwe exposant bij TICA mag je bij je volgende bezoek echt niet missen!
…the other gifts, dat is letterlijk waar je bij House of Products terecht kunt. Of je nu op zoek bent naar het meest unieke cadeau of juist een cadeau zo uniek mogelijk inpakken, House of Products is gespecialiseerd in beide. In hun gift collectie komt duidelijk naar voren dat ze het moment willen vastleggen en vasthouden.

Maar hoe?
Groothandel House of Products doet dit door simpelweg gifts te ontwerpen als linnen babyboeken, kids quote boekjes en prachtige feed&sleep journals. Maar vergeet ook niet het succes van hun tegoedbonnen boekjes voor vriendinnen of familie & vrienden. Hierin tref je 12 tegoedbonnen aan die je geeft aan je dierbaren en ze mee vraagt om op stap te gaan naar bijvoorbeeld de bioscoop, een lunch, dinner of misschien wel een high wine. Kortom, samen herinneringen maken…meer aandacht besteden aan offline zijn in plaats van online.

Mooie duurzame verpakkingsmaterialen
En deze gifts van groothandel House of Products verdienen het dan ook om mooi ingepakt te worden natuurlijk. Check dan hun brede collectie FSC gecertificeerd inpakpapier, zakjes en consumentenrollen. En trek je als winkelier graag alles uit de kast voor je klant? Verken dan eens hun collectie tags, stickers, lint, tissuepaper of andere te gekke wrapping decorations.

Duurzaam ondernemen.
De kers op de taart is dat zij tevens dagelijks streven om zo duurzaam mogelijk te ondernemen, en dat voelt extra goed toch? Naast hun FSC certificering, hebben ze via Trees4all al bijna 200 bomen geplant en komen er wat hun betreft nog een behoorlijk aantal bij. En wist je dat ze elk seizoen een dessin uit hun wrapping collectie selecteren die ze verbinden aan een goed doel? Zo hebben ze met de opbrengsten afkomstig van een gouden bijendessin afgelopen jaar al een prachtige donatie gedaan aan de stichting Bijen is leven!
Op dit moment hebben ze hun nieuwe stand F10 helemaal omgetoverd tot Winter wonderland en tref je de leukste gifts en inpakpapier in voor de Sint of Kerst.