Sfeervolle verlichting in donkere dagen – Beekwilder bij TICA

Ontdek het assortiment van Beekwilder bij TICA
ONTDEK HET ASSORTIMENT VAN BEEKWILDER BIJ TICA

Turn on the bright lights!

​Wintertijd; de donkere dagen zijn begonnen. Bij de winter denken we aan kou, sneeuw, ijskristallen en komen we graag voor de warmte en sfeer naar binnen. Door je zaak buiten al sfeervol aan te kleden, zorg je ervoor dat je klanten en gasten graag bij jou naar binnen gaan. Beekwilder heeft daarvoor allerlei oplossingen.  Zo kun je voor je outdoor winterpresentatie bijvoorbeeld de koppelbare Led lichtkristal of lichtster inzetten. Bij de kassa-units van TICA vind je deze artikelen.

Laat je zaak goed opvallen en hang de lichtdecoratie aan je gevel. Maar ook voor de aankleding binnen, zijn deze artikelen goed te gebruiken. De kristallen en ster zijn plat en mooi om een coulissen-effect mee te maken. En nog een tip van de stylisten van Beekwilder: maak een groot gebaar door de kristallen te koppelen tot grote letters of tot een bepaalde vorm. Heb je trouwens de spetterende Kerstgevel van Beekwilder al gezien? Daar zijn de lichtkristallen ook voor gebruikt.

Je kunt lang plezier hebben van deze verlichting, want je kunt ze nu al ophangen en zelfs na de kerst mogen ze nog even blijven hangen. En omdat Beekwilder kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, kan deze decoratie volgend jaar weer gebruikt worden en kun je er natuurlijk weer andere vormen en letters mee maken. Mocht je nog vragen hebben, Beekwilder kan je helpen bij het ontwerp en de plaatsing.

Turn on the bright lights!