Zenza Home @ TICA

Ontdek Zenza Home bij TICA

Wie

Karin Willems, Hussein Attia, Yasmina Chahbar, eigenaren van Zenza Home

Waar kennen we jullie van

In 1993 begon Zenza Home met het ontwerpen en produceren van verlichting met een etnische look & feel. De meeste mensen herkennen ons aan de verzilverde lampen met een verfijnd gaatjesdessin, dat een mooi schaduwpatroon op muren geeft. Maar de collectie is geleidelijk aan uitgebreid met kussens, plaids, kleden, serviesgoed, geurkaarsen, sieraden en houten kasten. Met deze grote collectie is Zenza Home wereldwijd bekend geworden bij stylisten en interieurprofessionals. Inmiddels vind je ons dan ook al jaren op Europese vakbeurzen zoals Maison & Objet in Parijs, Ambiente in Frankfurt en diverse vakbeurzen in Amerika (NY NOW, High Point en Atlanta). Verder hebben wij een aantal eigen Zenza Home winkels in Amsterdam en Maastricht.

Wat is kenmerkend voor jullie collectie

Zenza Home producten zijn handgemaakt met traditionele technieken, waar wij door ons eigen ontwerp een moderne twist aan geven. Doordat wij een eigen fabriek hebben in Cairo, kunnen wij erop toezien dat de ambachtsmensen een eerlijke prijs krijgen voor hun vakmanschap. We houden van rijke decoratie, mooie materialen en sensuele vormen. Onze modern etnische collectie past in elk interieur.

Waarom moeten we bij Zenza Home inkopen

Met Zenza producten in je winkel creëer je een perfecte basis voor een mooie kosmopolitische collectie met een fijn Boho gevoel. Vanuit onze eigen winkels weten wij dat producten die met veel liefde en vakmanschap gemaakt zijn, populair zijn bij consumenten. Mensen kopen graag handgemaakte producten met een fair-verhaal. Bij Zenza Home ben je dan aan het juiste adres.