maatregelen coronavirus: extra alert op hygiëne

TICA is zeven dagen per week geopend maar heeft voorlopig geen koopavonden.  Het restaurant; TICAfé is tijdelijk gesloten. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.  Betaal bij voorkeur met pin, contante betalingen accepteren wij ook. Vermijd in dit geval lichamelijk contact.

  • Kom zoveel mogelijk alleen. Gedurende deze periode van crisis zijn géén kinderen toegestaan. Dit om de veiligheid van jou en onze medewerkers te kunnen waarborgen.
  • Houd 1,5 m. afstand
  • Betaal digitaal
  • Bestel via de app > download de nieuwe bestel-app in de App store of in de Google Playstore
  • Wees lief voor elkaar