maatregelen coronavirus: extra alert op hygiëne

TICA is zeven dagen per week geopend. Het TICAfé is op maandagen tussen 08:30 en 20:30 geopend. Dinsdag tot en met vrijdag is het TICAfé tussen 08:30 en 16:30 uur en in het weekend tussen 10:00 en 16:15 uur geopend. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.  Betaal bij voorkeur met pin, contante betalingen accepteren wij ook. Vermijd in dit geval lichamelijk contact.

  • Kom zoveel mogelijk alleen. Dit om de veiligheid van jou en onze medewerkers te kunnen waarborgen.
  • Meld je bij binnenkomst bij de receptie en toon je klantenpas en legitimatie op afstand zonder deze te overhandigen. De toegang met vingerscan werkt momenteel voor jouw veiligheid niet.
  • Houd 1,5 m. afstand
  • Betaal digitaal
  • Bestel via de app > download de app on App Store of Google Playstore!
  • Wees lief voor elkaar