New Collections bij Pot & Vaas

Pot & Vaas new collection

Bezoek TICA en ontdek de uitgebreide nieuwe collecties van Pot & Vaas in de roze hal op locatie A14 en A18.  

pot&vaas_kerstballen_goud_dierenprint_velvet_glitter

Dit najaar verrast Pot & Vaas ons met 3 verschillende toffe thema’s die je terug zal zien in de cash & carry 

Golden Jungle 

Binnen deze variant op een ‘Jungle Fever’ thema is het allemaal goud wat er blinkt. Diverse formaten en vormen potten en vazen, rijkelijk te decoreren met riante palmen en (vlinder)takken en af te stylen met verschillende junglebewoners als gorilla’s en olifanten. Alles met de chique gouden gloed. Maak je setting mysterieus door naast goud ook met rood, zwart of donkerblauw te werken en maak het fris door wit toe te voegen. 

potenvaas_exposant_tica_goud_olifantpotenvaas_exposant_tica_goud

Peacock Pride 

Pronken met veren kan eindeloos binnen het Peacock Pride thema. Echte pauwenveren komen volledig tot hun recht in de bronzen potten en vazen collectie. Voeg verentakken in de kleuren van de pauwenveer toe voor een harmonieuze combinatie en maak iedereen jaloers met je creaties.

potvaas_tica_b2b_peacock_christmas        potvaas_tica_b2b_peacock_christmas_veren_krans

Silver Lining 

‘Every cloud has it’s Silver Lining’ luidt het gezegde wat betekent dat er altijd een lichtpunt is. Koel, fris, puur en hoopvol, dat is wat deze collectie brengt. IJsblauwe potten en vazen gecombineerd met zilveren details en objecten worden gedecoreerd met verschillende vlindertakken en brengen jeu in elke ruimte. 

potvaas_tica_b2b_silver         potvaas_tica_b2b_silver_veren