Volop inspiratie en beleving: de verbouwingen bij TICA zijn klaar!


Bracht je de afgelopen maanden al een bezoekje aan TICA, dan is het je vast niet ontgaan dat we hard aan het klussen zijn geweest in de groene hal en het midden van de blauwe hal. Dverbouwingen zijn klaar en we kunnen niet wachten om dit aan je te laten zien!  

Nieuw aanbod op het ‘Atrium 

Het Atrium vormt het epicentrum van de cash & carry. Een centraal punt in de blauwe hal vol beleving en inspiratie. Het Atrium kreeg een complete make over. Zo kreeg het een ander aanzien door prachtige kunstplanten van Colours & Green en hanglampen van Present Time aan het plafondMaar het belangrijkste: het aanbod in het Atrium is compleet vernieuwd! Je vindt er nieuwe exposanten én exposanten die je eerder op andere plekken in de cash & carry tegenkwamZo zie je er het nieuwste fashion aanbod gecombineerd met food, gift en lifestyleproducten 

Het Atrium is een ruimte vol inspiratie waar je beslist een bezoekje aan moet brengen. Maar pas op: wanneer je door het Atrium struint blijven er beslist musthaves aan je vingers plakken die niet op je inkooplijst staan! 

Let opDe trap naar de eerste verdieping is verplaatst en vind je nu achter in het Atrium, naast de lift 

Nog meer lifestyle aanbod in de Groene hal 

Ook de groene hal kreeg een complete make overDe groene hal bevindt zich in het verlengde van de roze hal. De route door de cash & carry is hierdoor verandert en de oude Fashion afdeling heeft plaats gemaakt voor nieuwe verassende lifestyle exposanten. Fashionleveranciers vind je nu gemixt tussen de lifestyle exposanten, o.a. op het nieuwe Atrium in de blauwe hal.  

Tijdens de winterperiode (september-december) vind je in de groene hal een sfeervol kerstplein. De rest van het jaar gebruiken we deze ruimte voor andere doeleinden. Wat precies? Dat is nog even een verrassing, daarover vertellen we je later meer.  

Bezoek TICA en ontdek de nieuwe look & feel van de cash & carry, enorm veel nieuw aanbod en toffe musthaves!