Fashion bij TICA

Bij TICA hebben we ook na de verbouwing nog steeds een uitgebreide collectie fashion en giftartikelen. Je vind onze fashion exposanten niet langer op een aparte afdeling maar verdeeld over de cash & carry. Op zoek naar toffe fashion en gift collecties? Breng bij je volgende bezoek dan ook zeker een bezoekje aan het vernieuwde atrium in de blauwe hal, hier vind je veel fashion exposanten terug.  

Vestigingen 

Kan je geen genoeg krijgen van alle fashion musthaves? Bezoek dan ook eens ons fashion en lifestyle inkoopcentrum Fashion Extras in Venlo. Hier vind je nog veel meer fashion exposanten en musthaves die je als fashionlover niet wil missen!

Je bent als pashouder van TICA van harte welkom bij Trends & Trade en Fashion Extras in Venlo voor nog meer inspiratie en inkoopplezier.

fashionxlifestyle-tica-fashionextras-trends&trade