Let op: een online registratie is noodzakelijk, het is niet mogelijk om je in onze cash & carry centra te registreren. Meld je nu aan…

Kosten Klantenpassen

TICA Trends & Trade heeft de meest complete B2B lifestyle inkoopcentra van Nederland voor interieurprofessionals en de detaillist in de home-, gift- , garden- fashion en lifestylebranche. Vanaf 2021 werken we met jaarpassen die gedurende één kalenderjaar geldig zijn voor één onderneming. De kosten voor deze jaarpas bedragen €49,50, de jaarpas geeft toegang aan maximaal twee gemachtigde personen. Je hebt met één jaarpas toegang tot alle drie de vestigingen; TICA Trends & Trade Aalsmeer, TICA Trends & Trade Venlo en TICA Concept Store 

Aankopen worden gemonitord en passen worden naar aanleiding daarvan wel of niet jaarlijks verlengd.  De kosten voor een jaarpas worden verrekend bij de kassa tijdens je eerste transactie in het nieuwe jaar. Heb je vragen over het toelatingsbeleid of de verandering van de kosten voor een klantenpas? Neem dan contact op via newcustomer@ticatrendstrade.nl . 

Meer lezen over ons toelatingsbeleid? klik hier!