maatregelen coronavirus: extra alert op hygiëne

TICA is volgens reguliere openingstijden geopend. Klik hier voor afwijkende openingstijden op feestdagen. Het dragen van een mondkapje is in de cash & carry is niet langer verplicht. Het restaurant op de bovenverdieping en de koffiecorner in de groene hal zijn geopend!

Je kunt bij ons veilig inkopen. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.  

  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Houdtenalle tijden1,5 m. afstand. 
  • Ga je de landsgrens over om onze cash & carry te bezoeken? Ga dan op weg met bijgaande verklaring, waarmee je als dat nodig is kunt aantonen dat je met zakelijke doeleinden onderweg bent. Vergeet je klantenpas niet mee te nemen! 
  • Meld je bij binnenkomst bij de receptie en toon je klantenpas en legitimatie op afstand zonder deze te overhandigen. 
  • Wij zorgen voor schone inkoop-karren en winkelwagens.  
  • Betaal zoveel mogelijk digitaal.  
  • Bestel via onze webshop!
  • Nabestellen via de app > download de app on App Store of Google Playstore!
  • Wees lief voor elkaar.

Houd je ajb aan onze maatregelen, zo houden wij inkopen bij TICA veilig. Houd jij je niet aan onze maatregelen? Dan kunnen onze medewerkers indien nodig hiertegen optreden.

Alleen samen krijgen wij corona onder controle!