Under construction | Nog meer inspirerend aanbod op de bovenverdieping

We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om meer ruimte te creëren op de bovenverdieping en we kunnen met trots zeggen dat de verbouwingen bijna klaar zijn! Achter de informatiebalie is een nieuwe ruimte gecreëerd waar verschillende exposanten binnenkort hun intrek zullen nemen.

Met deze nieuwe ruimte wordt het assortiment op de bovenverdieping nog verder uitgebreid met unieke (maatwerk)meubels, horecabenodigdheden, vloeren, woontextiel en te gekke lifestyle items om jouw project mee in te richten. Sla tijdens je volgende bezoek aan TICA Aalsmeer dus zeker de bovenverdieping niet over en ontdek de prachtige showrooms en vele extra services. Ons team staat voor je klaar bij de informatiebalie op de bovenverdieping!

Lees meer over de bovenverdieping en ontdek de exposanten.