Pre-order nu jouw exclusieve kerstpakketten in de cash & carry  

Wie verras jij dit jaar met een exclusief kerstpakket? De exposanten Sem’s Deli en Prospectt bieden vijf verschillende kerstpakketten aan waarmee jij jouw relaties ultiem kunt verassen deze winter. Ieder pakket is anders qua grootte en inhoud waardoor er altijd een geschikt pakket te vinden is voor jouw relaties. De pakketten zijn vanaf medio september te bewonderen in onze cash & carry, waar je ze dan gelijk in een aantal simpele stappen kunt pre-orderen voor de decembermaand.

Hoe werkt het precies? 

  • Vanaf half september tot half oktober kun je de kerstpakketten bekijken in de cash & carry en een pre-order plaatsen.  
  • Als je een keuze hebt gemaakt welk(e) pakket(en) je graag zou willen hebben en hoeveel, kun je dit invullen op een bestelformulier. 
  • Dit formulier kun je bij het afrekenen aan de centrale kassa overhandigen aan de caissière. De bestelling dient meteen betaald te worden.  
  • Je factuur dient als afhaalbewijs voor je bestelling, deze kun je op een later moment ook downloaden in de app
  • Je ontvang een mail zodra de kerstpakketten afgehaald kunnen worden in de cash & carry. (Afhalen kan enkel bij de vestiging waar je de pakketten besteld hebt)  
  • De laatste stap is de pakketten overhandigen aan je relaties en te genieten van de feestdagen. Happy holidays!  

Bezoek onze cash & carry centra in Venlo en Aalsmeer, laat je inspireren door de kersttrend, bewonder de kerstpakketten en plaats gemakkelijk een pre-order.