Coming soon; een compleet nieuwe hal bij TICA Trends & trade Aalsmeer

Binnenkort opent een nieuwe inkoophal bij TICA Trends & Trade Aalsmeer

Voor nog meer inspiratie en verassend aanbod kun je binnenkort terecht in een gloednieuwe hal bij TICA Trends & Trade Aalsmeer; de gele hal. Met deze nieuwe hal komt er maar liefst 2000m2 bij, TICA Trends & Trade Aalsmeer heeft dan in totaal 22.000 m2 cash & carry ruimte waar je bij ruim 300 merken per stuk kunt inkopen. Verschillende toffe exposanten zijn al druk om hun intrek te nemen in de nieuwe hal en bouwen aan indrukwerkkende stands.

De gele hal bevindt zich in het midden van de cash & carry achter de blauwe hal en naast de groene hal. De looproute zal door deze verandering aangepast worden, zodat je niets hoeft te missen.

Top secret 

In de gele hal vind je binnenkort indrukwekkend grote stands met veel onderscheidend aanbod en volop inspiratie. Welke exposanten hier komen te staan houden we nog even geheim… Wel geven we je alvast een kleine sneak peak van de toekomstige place to be bij TICA Trends & Trade Aalsmeer!

We will keep you posted!

nieuwe hal bij TICA