Kerstpakketten_ pre-order_TICA_semsdeli_prospectt

Pre-order nu jouw exclusieve kerstpakketten 

Wie verras jij dit jaar met een exclusief kerstpakket? Exposant Prospectt biedt twee verschillende pakketten aan waarmee jij jouw relaties kunt verrassen deze winter. Ieder pakket is anders qua grootte en inhoud waardoor er altijd een geschikt pakket te vinden is voor jouw relaties. De pakketten zijn te bewonderen en bestellen in onze cash & carry of te bestellen via onze bestel-app.

Bestel deze kerstpakketten via onze bestel app!

Met de TICA Trends & Trade app kunt je producten zoeken, scannen, en (na)bestellen.

Ben je in een van onze cash & carry’s, dan is het simpelweg een kwestie van de barcode van een product scannen. Op kantoor of onderweg kun je eenvoudig de barcode opzoeken om producten te bekijken en te bestellen. Ook heb je altijd inzage in je eigen orderhistorie en facturen.

Download nu de TICA Trends & Trade app en bestel jouw favoriete pakketten!

  1. Download de app en log in
  2. Zoek op het artikelnummer van het pakket dat je wilt bestellen
  3. Bestel het pakket en haal het op bij jouw volgende bezoek aan TICA Trends & Trade