Look Feel Buying days

Bezoek de Look, Feel and Buying days
Spring/Summer Edition februari 2022

4 & 5 februari bij TICA Trends & Trade Venlo | 11 & 12 februari bij TICA Trends & Trade in Aalsmeer
Een nieuw inkoopseizoen gaat van start en dat vieren we met een inspirerende beurs! Op vrijdag 4 en zaterdag 5 februari ontdek je nieuwe collecties, ontmoet je gezichten achter de merken en zijn er lezingen, demo’s en workshops in Venlo. Een week later vindt deze beurs plaats in Aalsmeer, waar tevens een compleet nieuwe hal wordt geopend!

GET INSPIRED
Tijdens dit 2-daagse evenement word je volop geïnspireerd, ontdek je leuke acties en kun je smullen van een heerlijk hapje en drankje. Veel exposanten zijn deze dagen aanwezig, hebben een aanbieding of geven een demo in hun stand. Kom langs en laat je inspireren en doe jouw voordeel met acties en kennissessies!

Tijdens de Look, Feel and Buying days zijn wij volgens reguliere openingstijden geopend.

Houd onze nieuwsbrieven en website in de gaten; informatie over de beurs, kennissessies en acties volgt!