app

geplaatst op 01-06-2019

Ons concept voor order & delivery op de 1e etage bij TICA

Ons concept TICA | order & delivery staat voor het op een hoogwaardige manier bij elkaar brengen van vraag en aanbod binnen de home, kitchen, gift, garden en fashion branche gericht op de toekomst. Waarbij oude en nieuwe distributie mogelijkheden onder één concept uitgedragen worden en waarbij service, gastgerichtheid en persoonlijke aandacht de dragers van het concept zijn.

Wat bieden we jou als pashouder van TICA
1. Als pashouder krijg je de beschikking over een nog breder (exclusiever) aanbod.
2. Je kunt collecties bestellen voor latere levering. (seizoensmatig)
3. Je kunt direct online bij de leverancier grotere aantallen bestellen.
4. En de bestellingen worden direct bij je winkel of locatie afgeleverd.

We zien je graag snel bij TICA | order & delivery. Nog geen pashouder maar graag zakelijk inkopen? Registreer je hier en wij nemen contact met je op.

 

Ontdek het gemak van de PREMIUM by TICA app
Ontdek het gemak van de PREMIUM by TICA app

Ontdek het gemak van de app

Winkelen in de showrooms TICA op de eerste etage wordt een feest met de PREMIUM by TICA-app. Je plaatst eenvoudig je order bij de exposanten met een showroom op de eerste etage bij TICA. Maak in een handomdraai een bestellijst of zet een product op je verlanglijstje of in je bestellijst. Een kwestie van de barcode scannen. Zo handel je snel je orders af, ook als er geen medewerker in de showroom aanwezig is. Ben je klaar met je order? Plaats de bestelling en zie direct of de exposant specifieke leveringsvoorwaarden hanteert en of er een minimum inkoopbedrag geldt.

Als TICA-pashouder heb je automatisch toegang tot de showrooms van PREMIUM by TICA op de eerste etage bij TICA. Ben je geen TICA pashouder dan ben je ook welkom in de showrooms op uitnodiging van de exposant.  Registreer je hier en wij nemen contact met je op.

Download hier de app in de app store
Download hier de app via google play 

Deel dit met je netwerk: