Beekwilder

geplaatst op 04-11-2019

Beekwilder maakt zaken bijzonder!

Beleving, sfeer, mooie presentaties, een goed gevoel en service. Dat is wat je klanten willen ervaren als ze jouw winkel bezoeken. Beekwilder is al sinds 1923 marktleider op het gebied van decoratie- en presentatiematerialen voor bedrijven, retail en horeca. Ze bieden niet alleen een assortiment aan van ruim 4000 artikelen uit voorraad, maar zijn ook actief in het geven van workshops op het gebied van etaleren en presenteren. Daarnaast is Beekwilder sterk in het ontwikkelen van presentatieconcepten op maat en bieden ze allerlei services, zoals het decoreren op locatie en de gehele ontzorging rond de kerstdecoratie.

Beekwilder is ervan overtuigd dat een goede presentatie of sfeer bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat. Het team van professionals bij Beekwilder kan jou dan op maat  adviseren en praktische oplossingen bieden en zullen je verrassen met originele ideeën. En wil jou daarbij ook graag helpen. Tot en met eind 2019 geeft een Beekwilder stylist diverse workshops bij TICA over hoe jij als ondernemer je winkel aantrekkelijk kunt aankleden en hoe jij je producten goed kunt presenteren. De workshops zitten vol. Maar op maandag 14 oktober kun jij als ondernemer -tijdens een inloopdag- al je vragen over decoreren, etaleren en presenteren stellen aan Marleen Veenhuis, the Retail therapist.

Ook krijg je inspiratie en informatie over de trends van dit moment. Op de TICA | order en delivery etage heeft Beekwilder een stijlvolle showroom ingericht, waar je nog meer inspiratie kunt opdoen. Je vindt Beekwilder bij onze afdeling order & delivery, eerste etage bij TICA. Daarnaast vind je diverse artikelen bij de kassa-units. Artikelen die passen bij de komende feestdagen; een lichtster, besneeuwde buitenboom,  prismabomen, roetveeg pietjes en grote vouwpakjes. Allemaal prachtige items die in 1 keer het verschil maken in je winkel.

Deel dit met je netwerk: